woensdag 30 maart 2016

Review: Sleek Oh so special palette | Melissa

In Londen (ja, oktober) kocht ik mijn vierde Sleek palette. Ik wil dit palette al zo lang reviewen maar het kwam er steeds niet van. Tot vandaag! Ik laat vandaag het oh so special palette zien. Een palette met een roze tint. Hoe bevalt dit palette mij? Klik op 'Meer lezen' 
Ik kocht dit palette dus in Londen. Maar Sleek is online goed verkrijgbaar in NL. O.a. bij makeupmusthaves.nlDe ingrediëntenlijst. 


De verpakking is simpel. Ik vind het niet lelijk maar echt geweldig ook niet. 


Zoals altijd heeft Sleek weer leuke namen bedacht.


Het palette heeft wat roze en natuurlijke tinten. Het is geen heel heftig palette ook al kan je dat natuurlijk naar eigen smaak invullen.


Je kunt verschillende kanten op met dit palette. Iedere kleur bevat 1.1 gram. Het palette heeft een goede mix aan matte en shimmery kleuren. 


De bovenste rij van links naar rechts.


De onderste rij van links naar rechts.

Het palette is mooi en zeker een toevoeging aan mijn stash. Het enige wat ik jammer vind is dat 2 roze kleuren erg veel op elkaar lijken en 2 bruintinten ook. Voor de rest is de pigmentatie meer dan prima. Sleek stelt mij opnieuw niet teleur.

Dit palette kost €10,49 en is dus o.a. te koop via http://www.makeupmusthaves.nl/
Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind;
♥ Photo diary zomervakantie 2015 | klik
♥ Opgemaakte producten | klik
♥ 5 maanden naar CURAÇAO | klik

2 opmerkingen:

  1. Sleek is altijd zo mooi, vind dit ook een prachtig palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien niet zo'n heel spannend palette maar de kleuren zijn wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen