dinsdag 1 maart 2016

Review: MAC mineralize blush in New Romance | Melissa

Het was lang geleden dat ik een nieuwe MAC blush aan mijn collectie toevoegde. Maar er stonden (en staan) er wel een hoop op mijn wenslijst. Ik besloot om New Romance te bestellen. Ik las bij iedereen dat dit een erg mooie blush was, dus ik was benieuwd! Kijk je mee?

Hij komt weer verpakt in de speciale mineralize verpakking. Mineralize blushes bevatten 3,2 gram. Dat is een stuk minder als de normale blushes van MAC. Maar de mineralize producten bevatten een extra mooie glans en daar ben ik dol op!


Dit is mijn 7e MAC blush. Ik ben over het algemeen erg tevreden over de blushes. Tot nu toe is alleen well dressed mij belachelijk erg tegengevallen. 


De foto hierboven is helaas niet zo heel scherp, sorry. 


Zoals altijd bevat de blush nog een stukje plastic om het product te beschermen. Ik gooi die meestal weg. 


Dit is de eerste blush die ik heb in de 'nieuwe' verpakking. Ik heb wel al msf's in deze verpakking, maar toch vind ik nog steeds de oude verpakking mooier. Maar we moeten het hier mee doen. Deze verpakkingen sluiten met een magneet.


Het is een lichtroze blush met een mooie glans er door heen. Hij lijkt een klein beetje op Dainty, maar in New Romance zit wat meer roze. 


De blush is ontzettend gepigmenteerd maar kruimelt wel.. Dit is mijn eerste MAC blush die kruimelt... Ik vind dat zelf toch altijd wel een minpuntje.


Hier zie je de swatch. Erg gepigmenteerd. Het is een erg mooie blush. Ik ben er blij mee en denk dat ik deze met veel plezier ga gebruiken. 

Ik kocht de MAC blush online bij Douglas voor €24,50. 

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mac sheertone shimmer blush in Springsheen | klik
♥ Kaptafel tour | klik
♥ Mijn 5 favorieten mei | klik

1 opmerking:

  1. Ik vind hem echt super mooi, maar had ook niet veel anders van MAC verwacht :)

    BeantwoordenVerwijderen