dinsdag 8 maart 2016

Review: Catrice glam & doll false lashes mascara | Melissa

Vandaag heb ik een mascara review voor jullie! Die zijn uniek op bloggincousins. Ik weet niet precies waarom maar in onze 3 en een half jarig bestaan hebben wij pas 2 mascara reviews geplaatst. Ik was erg benieuwd naar deze mascara van Catrice en ga hem vandaag dus onder de loop nemen voor bloggincousins. Kijk je mee?


De mascara bevat 9,5 ml en zit in het eerste schap van Catrice.


De verpakking is best mooi. Lichtpaars met een soort twist. De mascara belooft extra zwart te zijn, hier geloof ik nooit zoveel van. Ieder merk probeert zijn zwarte mascara toch écht zwart te maken?? 


Het borsteltje heeft een soort buiging erin. Volgens de website van catrice is dit een elastomeerborsteltje. Het borsteltje werkt in ieder geval helemaal prima. Hij separeert de wimpers opzich best goed. De mascara is nog heel erg nieuw dus hij geeft mascara af, dat mijn wimpers daarom een klein beetje aan elkaar zitten vind ik niet erg.


Mijn oog zonder iets


Op de foto's hierboven zie je goed het effect van de mascara. De mascara is goed zwart en heeft een erg mooi effect. Hij maakt mijn wimpers goed lang en blijft mooi zitten. Zeker een goede budget mascara. 

Deze mascara kun je kopen bij de kruidvat voor €3,99
Bedankt voor het lezen. Liefs,

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Opgemaakt #4 | klik
♥ shoplog catrice sale | klik
♥ Make up revolution goddes of love highlighter | klik

1 opmerking: