donderdag 3 maart 2016

Opgemaakt februari 2016 | Melissa

Een nieuw opgemaakt artikel! Ik heb weer aardig wat producten opgemaakt en ik ga die vandaag aan jullie laten zien. Het is weer van alles. Makeup, deo, parfum, verzorging... Kijk je mee naar de producten die ik opmaakte in februari? Klik op meer lezen. 


Voor mijn vorige opgemaakt artikel, klik je hier

Allereerst maakte ik de Essence easy 2 use eyeliner pen op. Ik vind dit een hele fijne pen. Daarnaast maakte ik een glitter eyeliner van Essence op en de Benefit They're real mascara


Ik maakte de kruidvat reinigingsmelk op. Reinigt prima, maar het enige nadeel is dat wanneer hij bijna op is, je het product niet meer gedoseerd uit de verpakking krijgt.. Ook maakte ik van de AH de lavendel bad op. Best lekker spul! 


Dan een doorzichtig nagellakje.. ik weet niet waar deze van is. Maar hij was erg prettig. Ik had hem van Laura gehad. Daarnaast het Beyonce midnight heat parfum. Een lekker parfum.Links is een concealer van Collection. Erg fijn, deze is helemaal op en ik begin nu aan mijn 2e verpakking. Rechts een foundation van Catrice. Deze is uit het assortiment maar was erg fijn. 


Dan twee deo's, de lady speed stick. Deze kocht ik in Curaçao. Erg fijn. Daarnaast een deo van Sanex, ook fijn. 


Dit waren de producten die ik opgemaakt heb in februari. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Sleek garden of eden palette | klik
♥ Parijs plog | klik
♥ MAC addict tag | klik

2 opmerkingen:

  1. Die mascara van Benefit lijk me zo fijn! En die deodorant ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ladyspeed sticks maken het leven zoveel beter. Beetje jammer dat ik er geen meer heb liggen haha

    BeantwoordenVerwijderen