maandag 28 maart 2016

My life in pictures maart | Melissa

Het is tijd voor opnieuw een kijkje in mijn leven. Dit keer laat ik mijn leven tussen 11 maart en 27 maart zien. En zoals altijd vooral met een hele hoop foto's van mijn hondjes. Maar ook feestjes en drankjes. Oh en een hoop eten. Kijk je mee?Vrijdag  11 maart
Ik was vroeg uit en het was heerlijk weer. Dus ik ging even met mijn moeder en mijn hondjes wandelen. 'S avonds ging ik naar Zumba. 
Zaterdag 12 maart
Ik moest werken van 7 tot 3 en daarna ging ik bij Vapiano eten met een vriendinnetje. Toen nog drankjes doen met een andere vriendin erbij. En daarna naar een verjaardag. 


Zondag 13 maart
Ik deed niet zoveel vandaag. Ik knuffelde met mijn hondjes en maakte 's avonds eten.Maandag  14 maart 
Ik had een kort dagje school en daarna een afspraak bij mijn nagelstyliste. Ze heeft weer mooie nageltjes bij mij gezet. 'S avonds ging ik lekker in bad. 


Dinsdag 15 maart
Ik begon pas kwart voor 12. Dus ik kon rustig opmaken. Deze make-up producten gebruikte ik.


Woensdag 16 maart 
Een dagje school maar toen ik thuis kwam lag er wel een leuk pakketje van forever21 te wachten. Maar helaas vond ik niet zo veel leuk. Ik heb maar 2 items gehouden.


Zaterdag 19 maart
Ik moest werken van 7 tot 3. 'S avonds had ik een erg leuk feestje! Veel mensen van mijn middelbare school waren er, zo leuk! 


Maandag 21 maart
Ik had een kort dagje school en eigenlijk deed ik niet veel. In de middag ging ik EINDELIJK foto's maken van dit sleek palette. Review volgt...Dinsdag 22 maart
Ik hoefde pas laat op school te zijn dus ik ging 'gezond' ontbijten. Een bakje yoghurt met blauwe bessen en granola. En een kopje groene thee natuurlijk. 


Vrijdag 25 maart
Ik moest werken van 11 tot 6. Kaya was heel erg ziek. Ze had hele erge blaasontsteking. De volgende dag was een goede vriendin van mij jarig. Dus we deden met een groepje vriendinnen van haar samen een cadeautje. We gaven haar een Zara geurtje, een Zara cadeaubon en een MAC lipstick. 


Zaterdag 26 maart
Ik moest werken van 7 tot 12. Daarna ging ik naar de zonnebank. Een vriendin was jarig en we hadden een surprise etentje voor haar georganiseerd. We hadden allemaal wat lekkers mee genomen en alles leuk opgemaakt en dan kwam ze binnenlopen omdat ze dacht dat ze wat moest ophalen daar. Daarna ging ik mee uit, wat helemaal niet het plan was. We gingen naar Rotterdam.Zondag 27 maart
1e paasdag! Ik ging met de familie brunchen bij Floor thuis en daarna nog even langs het verzorgingstehuis om mijn oma een chocolade eitje te brengen. En dat is eigenlijk het enige wat ik de gehele dag gedaan heb. Ik at 2 panini broodjes met ham en kaas en ging 's avonds nog even in bad.


Dit was het artikel. Bedankt voor het lezen. Liefs!

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Princess tag | klik
♥ First impressions; Essence happy girls are pretty LE | klik
♥ Review Flormar terracota poeder | klik

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk al dat gezellig samen eten. Je nagels zijn echt super mooi! Jammer dat niet alles van Forever 21 leuk was. Ben benieuwd naar de review :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te zien! Ik volg je op Snapchat, dus de meeste feestjes zie ik wel voorbij komen! Jammer van je forever 21 bestelling zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Ik volg je op Snapchat, dus de meeste feestjes zie ik wel voorbij komen! Jammer van je forever 21 bestelling zeg.

    BeantwoordenVerwijderen