zaterdag 12 maart 2016

My life in pictures eind feb/begin maart | Melissa


Weer een nieuw kijkje in mijn leven! Ik ga je laten zien wat ik gedaan heb van 21 februari tot 10 maart 2016. Ik had voor de eerste keer puppy cursus, deed wat nieuwe aankopen, had rijles, etc.. Kijk je mee? Klik op 'Meer lezen'

Zondag 21 februari 
Ik vierde zaterdag mijn verjaardag voor vrienden en van mijn vriendinnen kreeg ik twee mooie heart to get armbandjes! Superleuk.


Maandag 22 februari 
Ik heb een dagje niks gedaan, alleen maar met mijn leuke hondjes geknuffeld. Woensdag 24 februari
'S ochtends moest ik afrijden en helaas ben ik gezakt.. 'Savonds ging ik sporten en daarna naar de bioscoop met een vriendin! 


Donderdag 25 februari 
Ik vond dat ik wel een troostcadeautje verdiende, dus bestelde ik een nieuwe blush van MAC. Dit is New Romance. Review komt er aan of is ondertussen misschien al geweest.. Ik ging lunchen met een vriendin vandaag en 's avonds helpen op de aangepaste manege. 


Vrijdag 26 februari 
Helaas moet ik er ook aan geloven.. ziek zijn. Eigenlijk moest ik vandaag werken maar in plaats daarvan heb ik samen met luna op de bank gehangen.


Zaterdag 27 februari
Ik was ziek.. Ik had erg last van voorhoofdholte ontsteking. Van mijn moeder kreeg ik deze leuke mini cactussen van Intratuin.


Zondag 28 februari 
Ik wou graag een nieuw helmer kastje. Dus ging ik even naar de ikea. Ik nam ook nog een kledingrek mee.


Maandag 29 februari 
Mijn draakje lag lekker boven op de bank te slapen als een echte pup.


Dinsdag 1 maart
Ik had weer een rijlesje.. Het ging niet zo heel erg goed. Ik ben mijn motivatie stiekem een klein beetje kwijt...


Vrijdag 4 maart 
Ik had de dagen hiervoor steeds erg veel last van mijn voorhoofdholte ontsteking. Vandaag was het een beetje weggetrokken en ik wou toch erg graag naar school. Vandaag kregen wij namelijk een rondleiding op Rotterdam - The hague airport! Het was erg leuk.


Zaterdag 5 maart
Ik moest werken van 7 tot 3. 'S avonds ging ik poolen met mijn vriendinnetjes. We gingen naar een poolcentrum in de buurt en deden een drankje en oefenen. We zijn niet zo goed, maar we leren!

Dit is niet mijn foto. Maar van www.vandaagopstap.nl

Maandag 7 maart 
Ik had een kort dagje school en ging daarna voor de eerste keer koken, whaa. Het was best lekker! Ik moet straks 5 maanden op mijzelf wonen en het word de hoogste tijd dat ik zelf leer koken. Dit waren mexicaanse wraps.


Woensdag 8 maart 
Ik had 's avonds voor het eerst puppycursus. Kaya deed het best knap, ze is heel groot al maar deed toch zachtjes met de andere pupjes. Ze vond het superleuk om met de puppy's te spelen.


Donderdag 10 maart 
Vandaag had ik een lange dag school. Maar er kwam wel een leuk pakketje binnen van Douglas. Ik had een mooie lipstick van Clinique besteld. 'S avonds moest ik helpen op de aangepaste manege. 
Dit was mijn leven in foto's. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Shoplog primark & pull en bear | klik
♥ Mijn 5 favorieten mei 2015 | klik
♥ Review MAC lip pencil Soar | klik

1 opmerking:

  1. Al die leuke koppies van je baby's! Dit soort artikelen zijn altijd leuk om te lezen maar zeker met al die leuke honden foto's in ben in lovee maar dat wist je al haha :)

    BeantwoordenVerwijderen