zondag 6 maart 2016

Mijn 5 favorieten februari 2016 | Melissa

Een nieuw artikel met mijn favorieten producten! Een aantal oude favorieten, maar ook een aantal nieuwe... Heel veel nieuwe producten heb ik in Februari niet gekocht. Nu ik naar Curaçao ga moet ik toch wel een beetje meer op mijn geld gaan letten. Toch heb ik nog 5 mooie favorieten uitgekozen. Kijk je mee?

Voor mijn favorieten van januari klik je hier. 

MUA Spring break palette

Dit palette van MUA kocht ik vorige lente. Ik pak hem er de afgelopen tijd weer erg veel bij. Ik vind het zo een mooi palette. Al gebruik ik wel echt vooral de kleurtjes die ik hierboven ook op mijn arm geswatcht heb. De blauw of paarse kleur heb ik bijvoorbeeld nog niet aangeraakt.. 

Catrice treasure trove lipstick in 03 Treasured Twinkles

Deze lipstick vind ik ook erg mooi. Het is een rood/roze kleur. Helaas is die uit een LE. Maar ik gebruik hem echt ontzettend veel de laatste tijd. Vroeger droeg ik eigenlijk alleen maar zachtroze kleuren. Nu ben ik dol op kleuren die naar het rood neigen. 

MAC Ellie Goulding LE blush in I'll hold my breath


Dit mooie blush/bronzer duo van MAC komt helaas ook uit een LE. Maar ik vind vooral de bronzer heel erg mooi werken op mijn huid. Ik gebruik hem graag voor een lichte contour. Klik hier voor mijn review. 

YSL rouge pur couture lipstick in vermillion

Dit is een kleur die vrij veel lijkt op die van Catrice. Ook zo'n kleur die naar het rood nijgt. Deze kleur heb ik al ongelofelijk veel gedragen. Hele mooie lipstick. Blijft ook echt heel erg goed zitten. Klik hier voor mijn review. 

Nars Steven klein blush palette 

Dit palette kocht ik in Barcelona. Ik was gelijk verliefd. Het was een vrij duur palette, maar hij is echt heel erg mooi! Ik heb geen spijt van deze aankoop. De bronzers gebruik ik graag, die zijn beide prachtig. Maar ook de blushes zijn erg mooi. Alleen de highlighter vind ik tegen vallen.Dit waren mijn favorieten voor februari. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Blush stash | klik
♥ Eerste maand van mijn nieuwe leven | klik
♥ MAC romantic breakdown lipstick | klik

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige producten heb je! En nog steeds zo gaaf dat je naar Curacao gaat :D

    BeantwoordenVerwijderen