maandag 8 februari 2016

Studiereis Barcelona | Melissa

Met school ging ik 5 dagen naar Barcelona, Spanje. Hier zouden we taallessen (Spaans en Engels) krijgen en een workshop in een hotel. We vertrokken maandagochtend vroeg en zouden vrijdagavond weer landen in Nederland. In dit artikel vertel ik je alles erover.. 
Maandag 25 januari
We zouden rond 7 uur vliegen en moesten om half 5 al verzamelen op Schiphol. We vlogen met Transavia. 


Toen we aankwamen hadden we gelijk 4 uur taalles Engels. Echt niet leuk. 


Na de taalles gingen we op een terrasje zitten en wat drinken met wat hapjes.


S'avonds liepen we nog even langs de haven en een winkelcentrum die daar in de buurt zat. Daarna gingen we ergens avondeten en naar bed.

Dinsdag 26 januari

Onze taalles (Spaans) was vandaag van 4 tot 8. Daarvoor en daarna hadden we vrije tijd.


We gingen naar Park Güell. Het was heeeerlijk weer. Hier hebben we lekker wat rond gelopen.


Daarna gingen we nog eventjes naar het strand bij Barcelonneta. 


Na de taalles ging ik naar de MAC met een paar meiden en dronken we nog lekker ergens een cocktail. 

Woensdag 27 januari
Mijn taalles (Spaans) was van 12 tot 4. We hadden lekker uitgeslapen en na 4 uur zou ik naar de stad gaan met een meisje. Maar er zou sprake zijn van bedwantsen in ons hostel. Dus iedereen was overstuur en alles stond op z'n kop. 


Uiteindelijk gingen we rond 6 uur ergens een stuk pizza halen en daarna nog naar Sephora. Daarna terug naar het hostel.

Donderdag 28 januari
Ik had van 8 tot 12 taalles (Engels), daarna ging ik even naar de MacDonalds en Calvin Klein met twee meiden. Toen ben ik nog even op m'n bed gaan liggen. Om kwart over 3 moesten we verzamelen voor de hotelworkshop. We kregen een rondleiding in H10 en een uitleg over hotellerie van één van onze docenten. Als laatst kwam er een stewardess van Vueling om ons te vertellen over haar werk. 


Na de workshop ging ik naar een italiaan lekker pizza eten. Daarna deden we nog een drankje en toen gingen we uit. Eerst naar een kroegje en toen door naar een club. Helaas moesten we om 2 uur weer terug in het hostel zijn.

Vrijdag 29 januari
Rond 4 uur vlogen we terug naar Nederland. Ik was blij. Ik heb het wel naar mijn zin gehad maar toch is zo'n groepsreis niet helemaal iets voor mij. Met z'n 8e op een kamer, alles delen... Ik was blij om weer naar huis te gaan. Op m'n bed lag een lief bloemetje te wachten van m'n mama.


Dit was mijn tripje naar Barcelona. Het is een leuke stad. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Beautyproducten mee naar Ibiza | klik
♥ Review Flormar Blush-on | klik
♥ Londen: dag 1 en 2 | klik

1 opmerking: