zondag 14 februari 2016

Shoplog Januari 2016 - Floor

New year, new me? Ik doe niet echt aan goede voornemens, toch heb ik het gevoel dat ik ze dit jaar stiekem wel heb. Ik ben keihard aan school aan het werken (dat is dus voornemen 1) ook probeer ik meer mezelf te zijn (voornemen 2). Met mezelf zijn bedoel ik; doen waar ík zin in heb, dragen wat ík wil. Ik weet niet of het door dit voornemen komt of doordat mijn stijl gewoon verandert, maar ik heb deze eerste maand van 2016 een aantal dingen gekocht die ik eerder nooit durfde te kopen. Klik snel op meer lezen!

Xenos
Kerstlichtjes 


Kerstlichtjes als decoratie in huis vond ik altijd al super leuk. Dit jaar dacht ik; waarom zou ik het niet gewoon zelf proberen? Dus ik kocht deze lampjes bij de Xenos en hing ze om mijn bed. Het ziet er echt magisch en super schattig uit.

Hema
Iphone hoesje
Op zoek naar een hoesje voor mijn nieuwe iphone 5S (ik had eerst de kleine 4S) kwam ik dit holografische hoesje tegen bij de Hema. Als je hem beweegt bewegen en veranderen de kleuren.. Erg bijzonder en leuk om te zien.
Subdued
Fluffy sjaal €19,90
Coltrui €47


In Amsterdam zit een klein maar prachtig winkeltje genaamd Subdued. Ik had er nog nooit van gehoord totdat een vriendin van me erover begon. Ik vond er deze mooie en fijne coltrui en een super zachte beige sjaal. Twee items waar ik heel gelukkig van wordt.

Urban Outfitters
Shirt van joggingstof €20


Dit groene shirt is precies de kleur van mijn ogen. Daarnaast is het gemaakt van een hele bijzondere stof: jogging. Dat zie je niet vaak in shirts. Ook is de vorm vrij log, maar dit betekent niet dat je er breed in uitziet. Het is gewoon een heel comfy shirt die je zelf zo classy kan maken als je wilt.

Abercrombie & Fitch._
The A&F Jogger Pant €68 (nu €29)
Classic Shirting (Blousje)  nu €25 
 Yaaas Sale bij Abercrombie? En hoe!! Normaal als er al sale is bij Abercrombi dan is het niet veel en zijn het een paar shirts en een pet ofzo, ook leuk, maar nu waren er jogging broeken, jassen, shirts, zelfs blousejes en rokjes. Ik nam deze leuke joggingbroek mee en dit mooie blousje. Beide voelen zooo fijn.


H&M 
Droogshampoo €8


Al heeel lang wil ik een droogshampoo hebben. In de H&M vond ik deze mooie spuitbus. Hij doet zijn werk heel erg goed, mijn haar oogt en voelt na gebruik gelijk niet meer vet. Wel wordt het droger en zo stug dat het makkelijker gaat klitten helaas.

Staples
Iphone hoesje €5Bij de Staples vond ik dit mooie Iphone 5S hoesje van Ozaki. Er staat een kokosnoot op en hij voelt heel fijn. Ook zat er een screen-protector en een schoonmaakdoekje bij; alles voor maar 5 euro!


Brandy Melville
Hoodie €30
Trui/Shirt €25

De kleren van Brandy zijn zo zacht, daar kan je toch niet vanaf blijven? Ik moest hier echt even naar binnen, en ik bedacht me dat ik echt een grijze trui nodig had. Ik paste er 3, en nam er 2 mee. Een voor lekker thuis (en school) en eentje voor wat nettere of specialere gelegenheden.

Bedankt voor het lezen!

Berichten die je waarschijnlijk ook leuk vind:
♥ Shoplog Londen 2015 | klik
♥ Mijn 5 favorieten januari 2016 | klik
♥ Shoplog Zomer 2015 | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten