woensdag 24 februari 2016

Review: Kiko gossamer emotion creamy lipstick in 102 | Melissa

In Barcelona moest ik even naar de kiko. Ik ben er al een tijd niet geweest. Op de een of andere manier trekt het merk mij wat minder de laatste tijd. Toch nam ik een mooie lipstick mee uit Barcelona. De lipstick komt uit een lijn die ik eigenlijk nog niet kende. Kijk je mee?Natuurlijk komt de lipstick weer netjes in een zwarte kartonne verpakking.


De verpakking is erg mooi. Een soort van glimmend grijs met gouden details.


Om de verpakking open te krijgen klik je op de bovenkant. Dan komt er een 'stukje' uit en die kan je er vervolgens helemaal uit trekken voor de lipstick.


 Nummer 102 is een mooie zachtroze lipstick. Heel bijzonder is 'ie niet. Het is gewoon een mooie roze basis kleur. Ik denk dat het ook een lipstick is die veel mensen mooi staat.


De lipstick is erg romig en glijd dan ook over je lippen heen. De kleur blijft ongeveer 2 uur mooi op je lippen zitten. Na een hapje en een drankje zou ik hem wel even bijwerken. 


De lipstick bevat 3,5 gram.


Hierboven zie je de swatches. Het is naar mijn idee geen must have. Maar mocht je nog op zoek zijn naar een mooie lichtroze kleur, dan kun je zeker even naar deze kijken! 

De lipstick kost €10,90 en is te koop bij kiko stores. 

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ My life in pictures begin oktober | klik
♥ Review ELF bb cream | klik
♥ Beautyproducten mee naar Ibiza | klik

1 opmerking: