woensdag 10 februari 2016

Review: Kat Von D lock-it concealer | Melissa

Concealer die de hele dag blijft zitten en de meest donkere vlekken bedekt.. willen we dat niet allemaal? Dat is namelijk wat er wordt gezegd over deze lock-it concealer van Kat Von D. Toen ik in Barcelona dit merk tegen kwam was ik benieuwd. Ik nam een tube mee. Hoe bevalt 'ie?

De concealer komt in een tube. Dit is de meest hygiënische vorm voor een concealer. De concealer belooft waterproof te zijn en om 24 uur te blijven zitten.


Hierboven zie je de ingrediëntenlijst. Ik koos voor de kleur 22 original medium.


De concealer bevat 17 ml. Dat is vrij veel. 


Je krijgt makkelijk product uit de tube. Maar de concealer is heel erg vloeibaar. Daardoor vind ik het 'tuutje' niet zo handig werken. 


De concealer trekt bijna niet in de lijntjes. Ik gebruik hem zelf graag voor onder mijn ogen. 


Ik zette een lijntje eyeliner op mijn pols.


Je ziet niets meer terug van de eyeliner!! De concealer heeft hem compleet bedekt. De dekking is erg goed en ook blijft 'ie erg mooi zitten. Dit is zeker een goede concealer. De verhouding in prijs qua kwaliteit en hoeveel je er voor krijgt is zeker niet slecht.

Kat Von D is te koop bij Sephora. Deze concealer kost je €25,00.
Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Essence all about matt concealer | klik
♥ Shoplog zomer 2015 | klik
♥ Stash flash : Kiko | klik

1 opmerking:

  1. Hele mooie concealer! Misschien toch maar eens proberen, maar durf de kleur niet zo goed via internet te kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen