maandag 15 februari 2016

MELISSA IS JARIG!

Happy Birthday aan mijn lieve nichtje! Of eigenlijk; aan mijn grote nicht. Vandaag is Melissa 18 jaar geworden!!18 jaar is zo een heftige leeftijd. Je mag autorijden, alcohol drinken, maar het staat ook voor je volwassen worden. Ik denk dat Melissa zeker volwassen is geworden en ik ben supertrots. Dankzij Melis bestaat onze blog, ze heeft een baan, een leuke opleiding (waar ze het ook nog supergoed doet!) en doet leuke dingen. Ze neemt dus verantwoordelijkheid en wordt steeds zelfstandiger. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik tegen mijn grote nicht op kijk.

Ik denk dat jullie, als lezers van onze blog, Melissa ook een hele leuke girl vinden. Laat dit weten door haar met deze mijlpaal te feliciteren in de reacties!

Bedankt voor het lezen
Gefeliciteerd Melis

1 opmerking: