dinsdag 2 februari 2016

Artikel door Claudia (onze nicht) | volgt opleiding tot nagelstyliste

Vandaag een post van onze nicht Claudia. Claudia is gestart aan de LOI opleiding tot nagelstyliste en heeft ook al een setje bij Melissa gezet. Het leek ons leuk als Claudia hier haar verhaal mocht neerzetten. 

Hoihoi, ik ben Claudia, de nicht van Melissa en Floor. Ik ben bezig met de opleiding nagelstyliste via het LOI. Mijn eind doel is het openen van een eigen nagel salon.
Je hebt onwijs veel technieken in het opzetten van nagels. Ook heb je veel verschillende materialen. Zo werk ik met acryl en gel. Het verschil tussen acryl en gel is dat acryl met een liquide wordt aangemaakt en uit hard in de open lucht. Gel daarin tegen blijft vloeibaar tot het in een uv lamp uit hard.


Het setje dat Melissa heeft


Het proces van het opzetten en het op de juiste manier opzetten is van cruciaal belang. Als je dit verkeerd doet kan je de eigen nagel matrix of nagelriemen beschadigen. Neem dus altijd een cursus of opleiding voor je zelf ergens aan begint. Kijk of er iemand met ervaring is die je kan helpen.


Bij LOI moet je eigenlijk alles zelf doen. Er zijn wel theorie en praktijk dagen, maar het blijft een thuisstudie. Mijn eigen nagelstyliste heeft mij erg geholpen en een hoop geleerd. Ik heb al een hoop setjes gemaakt. 


Ik ben erg gemotiveerd om nog meer prachtige kunstnageltjes te maken en meiden met mooie nagels de deur uit te laten gaan! 


Ik vind het super leuk om mijn verhaal en wat foto's hier op mijn nichtjes hun blog te mogen delen. Mocht u ook mooie nageltjes willen? Dan kunt u een afspraak maken. Al mijn werk staat op https://www.facebook.com/Petrovanails/?fref=ts (klik). Via deze pagina kunt u mij benaderen. Ik ben beschikbaar in Den haag/Ypenburg en Amsterdam. Op de pagina loopt op dit moment ook een leuke winactie.

Groetjes Claudia

Dit was haar artikel. Heel erg bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Shoplog Ibiza | klik
♥ Review Sleek garden of eden palette | klik
♥ Favorite things at the moment | klik


5 opmerkingen:

 1. Super leuk gastartikel! Ik zie al heel wat mooie nageltjes voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mocht u het leuk vinden mij te volgen en elke keer nieuwe setjes voorbij wilt zien komen klik op mijn naam en u komt bij mijn pagina .

   Verwijderen
 2. Ohhh Ik heb echt heel erg mooie dingen gezien in dit artikel...mijn complimenten ervoor...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Petra leuke reactie! Voor alle nieuwe setjes kunt u mijn pagina volgen. Als u op mijn naam klikt komt u op de pagina :)

   Verwijderen