dinsdag 16 februari 2016

5 maanden naar CURAÇAO| Melissa

Al maanden ben ik bezig met mijn sollicitatie voor Curaçao. Vanuit school moet ik namelijk een stage volgen als frontofficemedewerker. Ik besloot dat ik graag nog een keer naar Curaçao wou. Dus ik begon met het maken van mijn brieven en mijn cv. Allereerst had ik gesolliciteerd bij een groot familieresort, maar er kwam maar geen contact.

sun afbeelding

Toen een paar weken terug werd mijn mentor door een ander heel luxueus resort gebeld. Ze wouden graag nog een stagiare van onze opleiding. Mijn mentor heeft toen mijn brieven door gestuurd en week terug had ik mijn sollicitatiegesprek. 

En ik kan het nu eindelijk zeggen: Ik ga 5 maanden naar Curaçao!! Ik ga werken in het resort. 40 uur per week, 800 uur in totaal. Ik moet dan 5 dagen werken en 2 dagen vrij. Het word nu ontzettend veel regelen. Hoe wij het met de blog gaan doen weten wij nog niet. Ik denk dat er misschien ook wel interesse is naar mijn leven daar??? 

Ik vind het heel erg spannend maar ook ontzettend gaaf.. Nog vragen? Stel ze mij gerust in de comments of via onze instagram! @bloggincousins

Liefs!1 opmerking:

  1. Super gaaf en heel veel plezier! Als je nog advies nodig hebt bij iets regelen kan ik je wel wat info geven. Ben heel benieuwd hoe je het daar gaat hebben!

    BeantwoordenVerwijderen