woensdag 6 januari 2016

Review: Too faced Candlelight Glow highlighting powder duo | Melissa

Deze highlighter stond al heel erg lang op mijn wenslijst. Maar vanuit Nederland is Too Faced niet heel erg makkelijk te verkrijgen. Toen ik dus weer in het buitenland was, in dit geval Londen, moest en zou die mee naar huis. Maar hoe bevalt 'ie mij nou echt? Kijk je mee?

Klik hier voor mijn Londen shoplog.


De highlighter zit verpakt in een net doosje. Echt een super schattige verpakking. Het product bevat 10 gram. 


Kijk nou hoe leuk! Als patroon zit er een kandelaar verwerkt in. Het doosje bevat twee highlighters. De rechter is een duidelijk roze highlighter, maar de linker is vrij apart. Ik kan hem niet echt omschrijven. Ik zie er goud in, maar ook wit en ook lichtroze. Ik vind hem in ieder geval prachtig!


Hieronder de swatches. Kijk hoe een mooie glans!


Ik vind het een prachtig product. Vooral de linkerkant is favoriet. Maar ook de roze kant is erg mooi. Het is wel een erg prijzig product, maar daar krijg je dan ook wel weer 10 g voor. Ik heb geen spijt van mijn aankoop.

Too Faced is te koop bij buurlanden zoals Engeland en Frankrijk. Voor dit product betaalde ik 25 pond. 


2 opmerkingen:

  1. Ik houd van Too Faced, dit is weer zo een mooi product! Mooie foto's heb je ook gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Slikkkk, wat is hij mooi, ongelofelijk hoe ze zoiets moois kunnen maken als make up

    BeantwoordenVerwijderen