donderdag 21 januari 2016

Review: MAC cremesheen lipstick in Speak Louder | Melissa

Braaf heb ik mij ingehouden de afgelopen tijd. Ik heb wat minder make-up gekocht. En als beloning mocht ik mijzelf wel weer eens verwennen met een mooie lipstick. Ik koos voor Speak Louder van MAC. Mijn 12e MAC lipstick. Ik hou van de lipsticks van MAC en dit was één van de kleuren die nog op mijn wenslijstje stond. Kijk je mee?De lipstick Speak Louder is weer een cremesheen lipstick. Dit vind ik een hele fijne finish. Een zachte romige substantie maar ook een redelijk goede pigmentatie.


Verpakt zoals wij gewend zijn van MAC. De lipstick in een zwarte kogelvorm. 


Oh, een ongebruikte lipstick is zo prachtig. Bijna zonde om te gebruiken. De lipstick is roze, maar vrij fel. Ik vind de kleur echt prachtig. Hij is wat anders als al die roze lipsticks, maar hoe precies, ik kan het je niet uitleggen. Je zou hem zeker eventjes moeten proberen bij een MAC verkoop punt.


De lipstick is zacht en brengt gemakkelijk aan. De lipstick blijft met gemak 4 uur zitten. MAC lipsticks bevatten altijd 3 gram. 


Tijd voor swatches. De lipstick is goed gepigmenteerd en knalt van mijn lippen.Ik vind dit een hele mooie nieuwe aanwinst. Ik ben erg blij met de lipstick. Het is een lekker opvallend kleurtje die geweldig blijft zitten en makkelijk aan brengt. Helemaal top. 

MAC lipsticks kosten €19,50 en zijn te koop bij o.a. Douglas of bij MAC Counters. 

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:
♥ Review MAC cremesheen lipstick in fanfare | klik
♥ Stash flash: Mijn MAC lipsticks | klik
♥ Favorite 5 things at the moment #5 | klik

1 opmerking:

  1. Staat je heel mooi deze kleur, de finish is ook heel fijn volgens mij!

    BeantwoordenVerwijderen