zondag 31 januari 2016

Review: Essence all about roses eyeshadow palette | Melissa

Over het all about nudes palette was ik ontzettend enthousiast. Daarom wou ik nog een palette uit de lijn proberen, zijn ze allemaal zo geweldig? Of valt dit palette toch tegen? Een palette met roze kleurtjes, daar heb ik er niet zo veel van, dus is dit dé toevoeging aan mijn stash? Kijk je mee?

Voor mijn review van het all about nudes palette, klik je hier.

De verpakking is hetzelfde als bij alle anderen all about... paletten. Simpel, maar prima. Op de achterkant staan er nog manieren om een look te maken met het palette.


Het palette bevat acht kleuren, allemaal zijn ze glanzend. Geen kleur is compleet mat of met ontzettend veel glitters. Je krijgt 3 lichte higlight kleuren en 2 donkere kleuren. Nu moet ik zeggen dat een aantal kleuren wel erg veel op elkaar lijken. 


De kleuren zijn net als bij het vorige palette goed gepigmenteerd. Maar ik vind het lastig om met dit palette een mooie look te maken. Sommige kleuren lijken ontzettend veel op elkaar.


Bovenste rij


Onderste rij

Het palette is mooi. Maar ik vind de kleuren teveel op elkaar lijken en ik vind het lastig om hier een mooie ooglook mee te maken. Vergeleken met het andere palette stelt hij mij dan toch een beetje teleur.

Het palette kost €3,99 en is te koop bij Kruidvat.

Bedankt voor het lezen. Liefs

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Too Faced liquified lipstick in Melted Peony | klik
♥ Winter fashion inspiratie 2015 | klik
♥ Opgemaakt #4 | klik

2 opmerkingen:

  1. Voor zo'n budget prijs vind ik het palette zeker oké. Jammer dat de kleuren op elkaar lijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat die kleuren zo op elkaar lijken. Je kunt wel bijvoorbeeld 3 kleuren die niet zo op elkaar lijken gebruiken om een look te maken.

    BeantwoordenVerwijderen