woensdag 27 januari 2016

Opgemaakt november/december/januari | Melissa

Een nieuw opgemaakt artikel. Het is weer een tijd geleden en ik heb weer wat spulletjes opgemaakt. Dit is wat ik in 3 maanden tijd opgemaakt heb. Ik wou al eerder weer dit artikel maken, maar er kwam steeds iets tussen. Dus hierbij: een nieuw opgemaakt artikel. Kijk je mee?

Klik hier voor het vorige opgemaakt artikel.


Ik maakte de Hema eyebrow gel op, een erg fijne wenkbrauwgel. Ook de Maybelline Master Precise liquid eyeliner kwam tot z'n einde. Dit is een erg prettige eyeliner.


Dan de kruidvat bodymilk spray met aloe vera. Super fijne spray! Ik denk dat ik deze nog wel opnieuw ga kopen. Ook maakte ik een lipbalm van Dolce Luna op.


Ik maakte de L'oreal True Match poeder op en een LE oogschaduw doosje van Catrice op. 1 kleur uit het Catrice doosje gebruikte ik voor mijn wenkbrauwen, die is op. De andere 2 oogschaduws zijn er uit gevallen en de laatste die nog 'compleet' is, daar ga ik het doosje niet voor bewaren.


Deze nepwimpers van Essence zijn echt geweldig. Ik maakte een doosje op.


Dan de lash princess volume mascara van Essence. Super fijne mascara. Ook de I ♥ stage eyeshadow base van Essence is op.


Ik maakte nog een lipbalsem op, namelijk van Balea. En ook de Elf luscious liquid lipstick gaat weg.


Als allerlaatst twee pakken reinigingsdoekjes van Kruidvat. Beide erg goed. 

Dit was mijn opgemaakt artikel. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind: 
♥ Londen wenslijst | klik
♥ My 5 favorite make-up products at the moment | klik
♥ Shoplog Floor | klik

2 opmerkingen:

  1. Volgens mij gaat er altijd meer doorheen dan je denkt! Die eyeliner is zo fijn :D en die wenkbrauwgel van Hema gebruikte ik eerder ook, die gaat ook best snel op.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten heb je opgemaakt, ben benieuwd naar de lashes van essence!

    BeantwoordenVerwijderen