zondag 3 januari 2016

Mijn kerstcadeautjes | Melissa

Kerst 2015 is weer voorbij. Helaas. Dit jaar was een beetje anders als normaal. Maar nog steeds ben ik flink verwend. Ieder jaar doen we een dobbelsteen spel met de familie en thuis koopt iedereen een aantal cadeautjes voor elkaar. Ben je benieuwd naar mijn kerstcadeautjes? Klik dan op 'Meer lezen'Ik begin met de cadeautjes die ik kreeg met het dobbelen. 

Allereerst een kleurboek + kleurtjes. Dan kleine geurkaarsjes en sterretjes houdertjes. 


Een bodybutter van the body shop. 


En als laatst nog een geurkaars.


Mijn oom heeft een Russische vriendin die voor het eerst in Nederland was. Ze had voor iedereen kleine presentjes mee uit Rusland. Dit bordje komt uit haar dorp. Stiekem kocht ik ook een cadeautje voor mijzelf. Namelijk Gucci Guilty Black. Ik had nog een cadeaubon van Floor, haar ouders en haar broertje en daarmee heb ik dit heerlijke parfum gehaald.


Van mijn vader kreeg ik dit Calvin Klein setje. Dat wou ik zooo graag.


Van mijn moeder kreeg ik een boek. Ik ken het verder niet, maar ik ben benieuwd.


Mochten jullie het nog niet weten: ik heb een hart voor reizen en doe dan ook de opleiding tot stewardess. Van mijn ouders kreeg ik een trolley. Dit is de maximale maat voor handbagage. 


Van mijn moeder kreeg ik ook een thermosbeker. Deze wou ik heel graag hebben. Ik ben een echte theeleut en nu heb ik lekker warme thee op school.


Ook kreeg ik een douche gel van Kneipp. Lekker. 


Ik kreeg ook een gezichtsreiniger van m'n moeder. Maar ik weet eerlijk gezegd nog niet zo goed of ik dit ga gebruiken. Het lijkt mij niet erg prettig en ik ben daar veel te lui voor. Maar mijn moeder mag hem dan gewoon zelf gaan testen, vind ze vast niet erg, haha. 


Dan een standaardje voor watjes. Handy!


En nog een deo, altijd goed.

Verder kreeg ik nog een pyjama en dikke sokken. Maar die heb ik al gedragen, ha. Ik ben erg blij met alles. Thanks to santa.

Bedankt voor het lezen. Liefs,

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Kerst wenslijst 2015 | klik
♥ Beautyproducten mee naar Ibiza | klik
♥ Mijn 5 favorieten november 2015 | klik

1 opmerking:

  1. wat een heerlijke cadeautjes, de bodybutter van TBS ruikt zo lekker vind ik zelf....ook het houdertje voor de waatenschijfjes is zo superhandig....

    BeantwoordenVerwijderen