vrijdag 29 januari 2016

Mijn 5 favorieten januari 2016 | Melissa

Vandaag laat ik mijn favorieten van januari zien. Een tijdje terug liet ik mijn favorieten van 2015 zien. Maar nu weer een artikel als van ouds, ik heb een paar mooie nieuwe producten gekocht, maar ook een oude favoriet en een product die ik deze maand pas goed heb kunnen proberen. Kijk je mee?

Voor het vorige 5 favorieten artikel, klik je hier.

Allereerst Gucci Guilty Black. Een heel erg lekker parfum. Dit parfum kocht ik voor mijzelf voor kerst. 


Dan de Too Faced Candlelight Glow poeder. Een super mooie highlighter. Ik kocht dit product in  Londen, maar kon hem afgelopen maanden pas goed uitproberen. Klik hier voor mijn review. 


Dan een wat goedkoper product, namelijk de Essence Easy 2 use eyeliner pen. Een hele fijne goedkope eyeliner. Mijne is bijna op, maar ik wil zeker een nieuwe gaan halen. 


Dan een product van MAC, hoe kan MAC ook ontbreken? Dit is de blush in springsheen, deze heb ik al vaker laten zien, maar dit is nog steeds een super grote favoriet. Klik hier voor mijn review.


Nog een lipstick van MAC. Deze heb ik nieuw en ik ben er erg blij mee. Het is een lekker opvallend kleurtje en hij blijft super mooi zitten. Het is de kleur Speak Louder. Klik hier voor mijn review.

Dit waren mijn favorieten. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Sleek Garden of Eden palette | klik
♥ Parijs Plog  | klik
♥ Get ready with me | klik

1 opmerking:

  1. Die highlighter van Too Faced is heeeeel mooi! Wauw :D mooie favorieten.

    BeantwoordenVerwijderen