dinsdag 12 januari 2016

Dit was mijn 2015 | Melissa

Vandaag heb ik nog een laatste terug blik op 2015. Ik kijk terug naar een aantal leuke hoogtepunten. Ik heb veel in 2015 gedaan, leuke en minder leuke dingen. Maar in dit artikel kijken we naar de leuke dingen. Kijk je mee?

 Amsterdam
Voor mij is Amsterdam echt een tripje. In 2015 mocht ik deze prachtige stad twee keer bezoeken. In Januari met Floor en in Maart met mijn middelbare school. Super leuk!


Mijn verjaardag
De dag voor mijn verjaardag had ik mijn eerste rijles. Die dag ging ik ook shoppen met mijn moeder en s'avonds vierde ik mijn verjaardag voor vrienden. We gingen gezellig uit en de volgende dag kwam mijn familie nog. Een erg geslaagd weekend.Examenstunt
In April was het bijna klaar met mijn lessen. Wij als mavo, hadden een erg leuke examenstunt, we hadden holi poeder en een waterglijbaan.


Toppers in concert
In mei ging ik samen met mijn moeder een dagje naar de toppers. Nog een keer Amsterdam, whaaa. Het was erg leuk!


Dagje Parijs
In juni ging ik met mijn middelbare school een dagje naar Parijs. Was echt super leuk! Ook kon ik lekker shoppen bij Sephora.


Geslaagd!!
11 juni was het moment van waarheid. Was ik geslaagd? JA!! Met super goede cijfers. Ik ging lekker uiteten met mijn ouders.Examenuitreiking
30 juni was de uitreiking, was super leuk! Maar wel raar om te beseffen dat dit echt de laatste keer is op je oude schooltje.


Ibiza
Van 8 tot 18 juli ging ik naar Ibiza. Super leuk en een heerlijk eiland. 

Start nieuwe opleiding
Mijn nieuwe opleiding begon per 1 september. Heel erg spannend. Want het is zo anders als de middelbare school. Ik volg de opleiding Luchtvaartdienstverlener. Londen
Van 19 okt tot 22 okt ging ik naar Londen! Ik vind Londen een geweldige stad. Dit was het examencadeautje van mijn ouders. Heel erg leuk en waren ook hele leuke dagen. 


Nieuwe pup: Kaya
Ik heb er een nieuw huisgenootje bij. Namelijk deze lieve akita inu pup genaamd Kaya. Op 26 november werd ze echt van ons. De eerste 2 foto's waren voordat ze bij ons was, de laatste 3 foto's zijn bij ons thuis. Ze groeit zo hard!!


Dit waren een aantal hoogtepunten uit mijn 2015. Hieronder nog een aantal linkjes naar artikelen die aansluiten op dingen uit dit artikel:
♥ Londen dag 1 & 2 | klik
♥ Londen dag 3 & 4 | klik
♥ Opleiding update, een pup, geslaagd en een operatie? | klik
♥ De eerste maand van mijn nieuwe leven | klik
♥ Een nieuwe start | klik
♥ Ibiza: alles wat ik gedaan heb | klik
♥ Ibiza: ons hotel, zwemmen, BN'ers, shoppen en vrij zijn | klik
♥ My life in pictures eind juni | klik
♥ Wat een week februari | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten