vrijdag 1 januari 2016

2015: Beste artikelen op Bloggincousins!

Allereerst: Wij wensen jullie allemaal een heel mooi gelukkig 2016! Vorig jaar hebben we ook een lijst gepubliceerd met daarop de artikelen die dit jaar het beste bekeken zijn. Het lijkt ons leuk om weer zo'n lijst te laten zien. Kijk je mee terug naar 2015? Klik op 'Meer lezen'
12. Stash flash: Mijn MAC lipstick. 
 Geschreven door Melissa

'' Op instagram vroeg ik of er interesse was in een artikeltje met al mijn MAC lipsticks. Ik kreeg enthousiaste reacties, dus hierbij: al mijn MAC lipsticks. Op dit moment telt mijn collectie er negen en passen ze nog net met z'n alle in mijn lipstickhouder. Ik heb nog een ontzettend lange wenslijst met lipsticks die ik zou willen toevoegen. Maar aan de andere kant wil ik ook minder geld gaan uitgeven aan make-up.. Kijk je mee naar mijn collectie? ''

Klik hier voor het artikel. 11. Review Kiko Full Coverage concealer. 
Geschreven door Melissa

'' Een mooie basis is belangrijk, vind ik. Vandaar dat ik altijd opzoek ben naar een goede foundation + concealer + poeder. Deze concealer trok mijn aandacht. Ik ging opzoek naar reviews en las vrij positieve. Dit zou écht een goed dekkende concealer moeten zijn. Vind ik dat ook? Klik snel op 'Meer lezen' '' 

Klik hier voor het artikel.
10. Unboxing styletone box. 
Geschreven door Melissa

'' Iedere maand komt de vipbox binnen, ik wist dat die er aan zat te komen, maar de verpakking verraste me gelijk. Ook de naam... Ik zou toch de vipbox krijgen? Gelukkig zat er een hele uitleg bij. Kort gezegd: de naam van vipbox is veranderd in styletone. Nog steeds komen er 5 full-size producten in de box, maar ze willen wel de box verbeteren. Hmm, ik ben benieuwd. Kijk je mee? ''

Klik hier voor het artikel. 9. Review: Kiko velvet mat lipstick in 613. 
Geschreven door Melissa

'' Kiko is zo'n prachtig merk. Betaalbaar, maar toch prachtig. In Parijs ging ik even langs de Kiko en ik nam twee lipsticks mee, waaronder deze. De kiko opent eindelijk ook winkels in Nederland. Er zit nu ook een winkel in Rotterdam wat voor mij goed bereikbaar is. Daar wil ik zeker nog even heen. Maar vandaag laat ik je deze mooie lipstick zien. Kijk je mee? ''

Klik hier voor het artikel. 8. Review: YSL Rouge Volupté 9 Rose Caresse lipstick. 
Geschreven door Melissa

'' Yves saint laurent heeft mijn lipstickhart gestolen. Ik zou al mijn lipsticks (ja, ook mijn MAC lipsticks(!)) inruilen voor een mooie YSL lipstick collectie. Dit is mijn derde YSL lipstick. Over mijn andere twee schreef ik ook al een review. Maar ik wil jullie dit kleurtje ook laten zien. Meer zien van dit gouden pronkstukje? Lees dan snel verder. '' 

Klik hier voor het artikel. 7. Review: Kiko luscious cream lipstick 513 Rubelitte. 
Geschreven door Melissa

'' Lipstick, ik krijg er niet genoeg van. Dus toen ik een bestelling plaatste bij kiko moest er natuurlijk een lipstick m'n mandje in. Ik had al twee smart lipsticks, die prima bevielen, wat me benieuwd maakte naar de wat luxere lipsticks van kiko. Ik koos een luscious cream lipstick in de kleur 513 Rubellite. Benieuwd hoe deze lipstick mij bevalt? Klik snel op 'Meer lezen' '' 

Klik hier voor het artikel. 6. Review: Flormar revolution perfect lipstick R15. 
Geschreven door Melissa

'' Dat Floor en ik een dagje naar Amsterdam gingen, weet je waarschijnlijk al als je ons op instagram volgt of onze blog volgt. Zoals jullie misschien ook wel weten, zit er in Amsterdam een flormar. Daar moesten we natuurlijk heen, beide kochten we er wat. Ik kocht onder andere deze lipstick. Dit is de kleur R15 Incognito in Pink. Benieuwd? Klik op 'Meer lezen' '' 

Klik hier voor het artikel. 5. Roze haar (hoe, waarom en mijn ervaring). 
Geschreven door Floor

'' Precies 2 weken geleden verfde ik mijn haar fel roze! In dit artikel vertel ik jullie waarom, hoe dit allemaal ging en hoe ik het ervaren heb. Benieuwd? Klik gauw op meer lezen! '' 

Klik hier voor het artikel. 4. Review: Essence all about matt concealer. 
Geschreven door Melissa

'' De nieuwe producten van Essence vond ik eigenlijk allemaal niet zo heel erg bijzonder. Maar ik zit in mijn foundation en concealer periode. Deze concealer vond ik er wel erg intressant zien. Van deze serie, de all about matt! lijn, heb ik al de foundation en primer. Dus ik was erg benieuwd naar de concealer. Hoe bevalt 'ie? Lees je mee?  '' 

Klik hier voor het artikel. 3. Review: Hema Soft Matt Lipbalm. 
Geschreven door Floor

'' In de Hema kijk ik altijd even naar de make-up, ik hou van dit merk met zijn schattige simpele dingetjes. Maar deze keer zag ik wat nieuws, superveel kleuren van deze leuke lipbalms! Ze hadden matte en glanzende versie's, maar de matte spraken me meer aan. Benieuwd wat ik ervan vond? Klik gauw op meer lezen. '' 

Klik hier voor het artikel. 2. Ervaring van een aantal webshops.  

Geschreven door Melissa.

'' Vandaag vertel ik hoe mijn bestellingen verliepen op een aantal webshops. Zelf vind ik het altijd wel belangrijk om eerst op te zoeken of een website betrouwbaar is en hoe lang de levertijd is. Toch is dit altijd best moeilijk te vinden, daarom ga ik jullie vandaag vertellen over de webshops waar ik ervaring mee heb. Aangezien ik best een online shopper ben. Mocht je dus benieuwd zijn op welke webshops ik besteld heb en of ik er een goede ervaring mee heb. Lees dan snel door! '' 


Klik hier voor het artikel.
1. Review: Essence Sheer & Shine lipstick in Candy Love. 
Geschreven door Melissa

'' Toen ik de nieuwe producten van Essence zag, wou ik het liefst alles mee nemen. Maar ik zag de stapel met te reviewen producten al groeien en mijn bankrekening dalen. Vervolgens zag ik de producten mijn stash in verdwijnen. Dus ik heb mij kunnen gedragen. Toch heb ik deze lipstick mee genomen, ze zagen er zo mooi uit. Vandaag ga ik hem laten zien. Kijk je mee? '' 

Klik hier voor het artikel. Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat lipsticks hot waren. En ook budget reviews. Bedankt voor het lezen. Liefs.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten