woensdag 30 december 2015

Review Smashbox 'Be Legendary Long Wear Lip Lacquer' Lipgloss - Floor

Rode lipstick is iets gevaarlijks, maar ook iets heel moois. Ik denk dat iedereen wel een rode lipstick heeft. Maar welke rode lipstick is nou het mooist, het fijnst? Tijdens mijn zoektoch kwam ik bij Smashbox deze lipgloss tegen, geen lipstick dus maar wel iets om te proberen. Benieuwd wat ik ervan vond? Klik snel op meer lezen.


DE VERPAKKING
De verpakking is vrij simpel, maar wel mooi. Ik vind het alleen niet zo mooi dat de merknaam, smashbox, zo groot op de verpakking staat. Je ziet de rode kleur heel mooi door de verpakking heen en de zwarte stukken zijn mat. Dit matte zorgt ervoor dat de lipgloss heel fijn in je hand voelt.
DE LIPGLOSS ZELF
De lipgloss is fijn. Het is een mooie lipgloss, mij voelt ook fijn en het kwastje is erg fijn om te gebruiken! Toch blijft het een lipgloss. Als je hem op doet is hij eerst nog ca. een half uur erg plakkerig. Hierdoor kan je haar en dergelijke er in vast komen te zitten. Maar hij blijft wel mooi zitten. Als je iets eet/drinkt of gewoon je lippen een beetje met een zakdoekje dept worden je lippen al minder glanzend en plakkend en geeft de lipgloss minder af. Dan blijft hij wel echt lang zitten.

SWATCHES
In de swatches zie je de prachtige rode kleur en glans van de lipgloss. 
INFO & CONCLUSIE 
Merk:            Smashbox
Kleur:            Legendary
Inhoud:         6 ml
Prijs:             €24 
Waar kopen: Douglas, Online

Plus- & minpunten
+ mooie kleur
+ blijft lang zitten
- plakt in het begin
- vrij duur

Ik ben erg blij met deze aanwinst, maar blijf wel zoeken naar een echt fijne rode lipstick. Deze lipgloss blijft een lipgloss met minpunten, maar heeft ook hele fijne punten. Zo plakt hij, maar blijft hij wel heel erg lang zitten en is de kleur heel erg mooi. Ook is de verpakking mooi en fijn, en voelt het kwastje heel fijn.


Artikelen die je misschien leuk vind:
♥ Review: Revlon colorburst lip butter in Sorbet & Berry Smoothie - klik -
♥ \\ Smile Today // EOTD // Make-up Tutorial // - klik -
♥ Stash flash: Mijn MAC lipsticks | klik


Geen opmerkingen:

Een reactie posten