dinsdag 8 december 2015

Review: Revlon colorburst lip butter in Sorbet & Berry Smoothie | Melissa

Sorry voor de afwezigheid op de blog. Floor en ik hebben het beide erg druk, stoppen doen we zeker niet, alleen we kunnen even geen regelmaat bieden. Als je onze via bloglovin of instagram volgt blijf je op de hoogte van nieuwe updates. Vandaag ga ik door met mijn reviews uit Londen. De Revlon lip butters waren een tijd ontzettend populair. Het maakte mij toch benieuwd en er was een korting bij Boots, dus ik nam er 2 mee. 


De verpakking vind ik in ieder geval al heel erg leuk. Je kunt ook gelijk zien welke kleur je pakt. Altijd makkelijk. 


Ik nam de kleuren 053 Sorbet en 053 Berry Smoothie mee. Beide bevatten een lichte glans. 

Berry Smoothie

Berry Smoothie is een mooie vrij natuurlijke kleur. Op mijn lippen is die wel te zien maar natuurlijk. Het is een roze zachte kleur maar ook met een beetje bruin/rood er door. Moeilijk te omschrijven, haha.

Sorbet

Een lekker roze kleurtje, fel. Maar door dat 'ie niet heel goed gepigmenteerd is, is hij toch goed te dragen.


Boven Sorbet, onder Berry Smoothie


Mijn lippen zonder iets erop.


Mijn lippen met Berry Smoothie.


Mijn lippen met Sorbet. 

Ik vind de lip butters fijn. Ze zijn lekker zacht en voelen fijn aan. Ook bevatten ze een licht kleurtje. Ze zijn makkelijk om even op te doen. Ik ben tevreden over de kwaliteit. 

Revlon is te koop bij sommige Etos filialen en in andere landen. Ik weet niet meer hoeveel ik betaald heb voor de lip butters. Maar ik gok rond de 8 pond. 
Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Stash flash: kleine oogschaduwpaletten | klik
♥ There are so many good quotes | klik
♥ The gossip girl tag | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten