zaterdag 26 december 2015

Review: Nars blush in Unlawful | Melissa

Mijn eerste nars blush beviel mij erg goed. Nars blushes zijn legendarisch. Iedereen wil ze hebben en iedereen vind ze fijn. Toen ik opnieuw voor een Nars schap stond, moest ik iets meenemen. Tuurlijk koos ik weer een blush, want je hebt nooit genoeg blush. toch? Kijk je mee naar mijn review?
Ik kocht Nars in Londen. Klik hier voor mijn shoplog.


De blush zit in zo'n prettige verpakking. De verpakking is echt heel erg stevig. Hij komt ook goed beschermd in een kartonnen verpakking. Het doosje is mat zwart met witte letters. Helemaal prima. Je kunt de kwaliteit voelen.


De ingrediëntenlijst.


De blush bevat een grote spiegel en bevat 4,8 gram. 
Wat een prachtig product is het. De kleur is prachtig, de verpakking is prachtig. Ik ben verliefd.


De kleur is perzikroze met vrij grote zilveren glitters. Heel erg mooi en nog best goed draagbaar. Het is een kleur die je heftig kan aan brengen maar ook heel lichtjes.

De swatch! Kijk nou hoe mooi. Ik denk dat iedereen deze blush kan dragen. 

Ik ben blij. Wat een mooie blush, zeker een toevoeging aan mijn stash.

Nars is niet te koop in NL maar wel in Londen en Frankijk. Ik betaalde 22,50 pond voor deze blush.

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Shoplog: Catrice sale | klik
♥ Review: Lush gezichtsreiniger Movis | klik
♥ EOTD: Smile Today | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten