dinsdag 17 november 2015

Review: Too faced chocolate bar palette review | Melissa

Eindelijk heb ik dit prachtige palette ook in mijn bezit. Stiekem stond 'ie niet op m'n wenslijst maar toen ik eenmaal in de winkel stond wou ik hem toch graag meenemen. Het palette is zo gehyped en het maakte mij wel erg nieuwsgierig. Gaat dit palette mij ook zo goed bevallen of is het een hele dure miskoop? Kijk je mee naar mijn review? 
Klik hier om naar mijn Londen shoplog te gaan.

Het palette komt in een heel schattig doosje. Het lijkt op een soort chocolade wikkel? De oogschaduws zijn gemaakt met honderd procent natuurlijke cacao poeder. Heel leuk en origineel. 


Het palette bevat 16 mooie natuurlijke kleuren. Toch zijn sommige kleuren net wat uitdagender om mee te werken.  Een heel gevarieerd palette.


En daar hebben we het palette! De vormgeving is super schattig. Too Faced is wat mij betreft echt geweldig in het maken van schattige verpakkingen. 


Er zijn twee grotere oogschaduws in het palette, highlighters, die bevatten 2,2 gram per stuk. De anderen 14 oogschaduws bevatten 0,95 gram per stuk. 


En de kleurtjes! Een heel mooi palette. Met deze kleuren valt goed te werken. Het is een goede mix tussen matte kleuren en shimmery kleuren. 


Het palette heeft een grote spiegel, het enige minpunt wat ik kan bedenken is je het deksel niet 'zelf' op een stand kan zetten. Hij kan alleen 'vast staan' op de stand die je op de foto's ziet. Voor het maken van de foto's was dit niet zo heel prettig. 


Van links naar rechts: Gilded ganache, Salted caramel, Hazelnut, White Chocolate, Marzipan


Van links naar rechts: Crème brulee, Semi-sweet, Haute chocolate, Milk Chocolate, Strawberry bon bon.


Van links naar rechts: Cherry Cordial, Black forrest truffle, Candied Violet, Champagne truffle, Triple fudge, amaretto.

Dit palette is echt heel erg mooi. Goed gepigmenteerd, een mooie mix aan kleuren, de oogschaduws werken perfect op mijn ogen. De kwaliteit is heel erg mooi. Helaas is het palette wel wat moeilijker verkrijgbaar en ook erg prijzig. 

Ik kocht mijn palette in Londen bij Debenhams voor 39 pond. 

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review: Chanel vitalumière aqua foundation | klik
♥ Shoplog Kos/Ijsland | klik
♥ Opgemaakt #4 | klik

1 opmerking:

  1. Hij is echt prachtig, ik kan mij voorstellen dat je hier heel erg blij mee bent....

    BeantwoordenVerwijderen