donderdag 19 november 2015

Opleiding update, een pup, geslaagd en een operatie? | Melissa

Het leek mij tijd voor een nieuwe update. Hoe staat alles er nu voor in mijn leven? Er zijn wat leuke dingen die ik met jullie wil delen en ook wat minder leuke dingen. In mijn vorige artikel was ik vrij negatief over mijn tijd na de middelbare school. Ik vind het lief als je dit artikel leest en een artikel achterlaat. ♥
life, grunge, and quote afbeeldingLaten we beginnen bij mijn opleiding. Ik volg sinds september de opleiding tot luchtvaartdienstverlener en heb net de eerste periode afgesloten. Mijn nieuwe rooster is hel. Ik zit 3 dagen tot 5 uur op school. Gelukkig heb ik de maandag vrij en kan ik dus op die dag werken of aan de blog werken. 

Nog steeds vind ik het soms lastig omdat ik minder vertrouwde mensen om mij heen heb. Maar ik heb de afgelopen tijd hele leuke feestjes gehad en een hoop van mijn vrienden gezien. Ik merk ook aan hun dat ze echt hun best doen om de vriendschappen te onderhouden en dat hun het er soms ook moeilijk mee hebben. Ik vind het fijn om te weten dat ik niet de enige ben die het lastig vind.

quote, days, and life afbeelding

Dan gaan we naar iets leuks en fijns: ik ben eindelijk geslaagd voor mijn auto theorie! Ik heb er helaas 5 keer over moeten doen, maar ik kan eindelijk zeggen dat ik hem in de pocket heb en mij gaan focussen op mijn praktijk examen. Yes!! Ik was al bang dat ik m'n rijlessen stop moest gaan zetten. 

car, drive, and roadtrip afbeelding


En dan nog iets heeeeeeel erg leuks. Ik krijg een puppy, wanneer ik dit schrijf, moet ik nog 9 nachtjes wachten. Zo ontzettend leuk! Ik kan niet wachten. Het is hetzelfde ras als dat wij nu hebben, een akita inu. Maar dit is een amerikaanse en onze hond Luna is half amerikaans en half japans. We hebben ook al een naam verzonnen: Kaya. 


Dan nog even iets minder leuks, mijn moeder wordt over een paar dagen geopereerd en mag dan de komende weken niets doen. Ze wordt geopereerd aan haar hernia. Hopelijk heeft ze er daarna minder last van. Dat betekend wel dat ik het dus ook weer drukker krijg omdat ik Nena (ons paard) een paar dagen moet doen. 

Dit was de update. Bedankt voor het lezen en een reactie is lief. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ De eerste maand van mijn nieuwe leven | klik
♥ Stash flash Essence deel 4 | klik
♥ Mijn schoenencollectie | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten