maandag 23 november 2015

Mijn 5 favorieten november 2015 | Meissa

Het is weer eens tijd voor een favorieten artikel. Ik kocht in Londen een hoop make-up. maar voor de rest heb ik mij eigenlijk heel erg ingehouden. Ik heb een hoop dingen waar ik voor moet sparen, en het beste waar ik op kan besparen is op het kopen van make-up. Toch heb ik weer 5 prachtige favorieten. Kijk je mee?
Klik hier voor het vorige favorieten artikel.


We beginnen met een mooie blush van MAC. Deze heb ik al vaker in een favorieten artikel laten zien. Maar hij is zo mooi! Hij geeft mijn gezicht een hele mooie gezonde gloed. Dit is een sheertone shimmer blush in de kleur Springsheen. Klik hier voor mijn review. 


Dan een foundation. Volgens mij komt deze uit een oude vip box. Ik had hem eigenlijk al een hele tijd liggen maar geen kans gegeven. Maar dit is zeker een fijne foundation zeg! Sinds een tijdje ga ik onder de zonnebank en past deze kleur het beste bij mij. De foundation is van beauty uk en heet de matte - fx foundation. 


Dan een absoluut pareltje. Helaas is de verpakking beschadigd omdat ik hem zoveel meegenomen heb de afgelopen tijd. Maar dit is gewoon mijn ultieme kleur. Hij blijft heel goed zitten, de kleur is prachtig en mat. Het is de YSL Rouge pur couture lipstick in Vermillion. Klik hier voor mijn review.Dan een concealer van Eyeslipsface. Ik was van plan om hier een review over te schrijven. Maar de laatste keer kon ik hem niet meer vinden op de site. Terwijl het niet zo lang geleden is dat ik hem gekocht heb? Ik weet niet of die gewoon uitverkocht was of uit het assortiment is gehaald. Maar het is in ieder geval een erg prettige concealer. 


Als laatste maar zeker niet de minste: het welbekende palette van Too Faced. De chocolate bar. Het palette bevat hele mooie kleuren waar je goed mee kunt werken en het pigment is absoluut geweldig. Klik hier voor mijn review. 

Dit was het artikel. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mijn 5 favorieten mei 2015 | klik
♥ Producten die ik vaker zou moeten gebruiken | klik
♥ Stash flash: Mijn MAC stash | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten