vrijdag 30 oktober 2015

Review: Too faced love flush blush in Love Hangover | Melissa

Too faced is zo'n een ontzettend leuk schattig merk. Ik wist dat ik in Londen sowieso een aantal Too Faced producten wou halen. Ze verkopen het merk bij Debenhams. Ik vond dat het schap er niet zo heel netjes uit zag en de service was niet geweldig. Ik wou graag één van de hartjes blushes, maar er waren geen testers. Ik heb de mevrouw toen gevraagd erom, en toen heeft ze de kleuren even uit het doosje gehaald. Maar toch is het lastig aangezien ik ook niks kon swatchen. Kijk je mee naar mijn review? 

De blush zit in een lekker roze doosje. Love it.


'' Blush all day and night with the flush of true love. The longwear, fade-proof, smudgeproof formula keeps your cheeks perfectly flushed for up to 16 hours. Pigment-rich, high-impact shades give a pretty pop of color for any skin tone.''

Dat zijn mij nog al wat beloften Too Faced: lang houdend, blijft 16 uur perfect zitten, pigment rijk, passen bij iedere huidskleur?


Oh, hoe leuk is deze verpakking! Een hartje in de kleur van de blush zelf. 


En de binnenkant doet er zeker niet voor onder. Twee konijntjes. Super lief. Bijna zonde om de blush aan te raken. 


De blush bevat 8 gram. De kleur is erg mooi en vrij apart. Het is een vrij natuurlijke roze tint met een soort warme shimmer er door heen.


Hier zie je mijn swatch. Ik moet toegeven dat de kleur hier nog niet op zijn best uitkomt. De mooie shimmer zie je hier niet.

Ik vind de blush erg mooi. Ik ben er blij mee, het is een flinke aankoop. Want goedkoop is 'ie zeker niet. Maar wat een mooi product. Je kunt hem ook erg makkelijk natuurlijk aanbrengen. 

Too faced is niet te koop in Nederland, wel in bijvoorbeeld Londen en Parijs. Ik betaalde voor de blush. Ik betaalde 25 pond, dat is omgerekend zo'n 35 euro.

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Film review: If I stay | klik
♥ Schoolstress | klik
♥ Stash flash: lipglosses | klik

1 opmerking: