maandag 12 oktober 2015

Opgemaakt Oktober 2015 | Melissa

Weer een opgemaakt artikeltje. Dit keer van de maanden september en oktober. Ik vond dat ik weer genoeg spulletjes verzameld had om te laten zien. Onder andere 2 parfums. Ik maak parfum bijna nooit op, dus dit is iets bijzonders. Kijk je mee?
Voor het vorige opgemaakt artikel klik je hier.

Als eerst deze baby shampoo van de action. Ik gebruikte deze om mijn kwasten mee schoon te maken. Nu ik er aan denk: ik heb nodig een nieuwe nodig. Mijn kwasten zijn VIES. 


Dan drie nagellakjes. Ik ging mijn nagellak weer eens uitzoeken. Alle drie zijn ze van Essence en uitgedroogd. 


Dan de reinigingslotion van de kruidvat. Hier heb ik al ontzettend veel flessen van opgemaakt. Ik vind deze erg prettig. Ook een lipbalsem van Kiehl's, Deze is erg goed. Ik kreeg hem ooit in de Glossybox.


Dan een bodylotion van VS. Dit vond ik erg lekkere bodylotion. Ook een kleine bodybutter van TBS. Ook erg fijn.


Als laatste nog 2 parfums. Ik merkte dat deze twee echt een beetje anders gingen ruiken. Dus moest ik ze wel op maken voor dat ik ze weg kon gooien. Allereerst het luchtje Someday van Justin Bieber. Een lekker parfum. Daarnaast Prada Candy. Deze is zoooooooo lekker!! Helaas is die op. Maar ik heb de Prada Candy Florale nog. 

Dit was het artikel. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Favorite 5 things at the moment | klik
♥ Review Make up Revolution Goddes of love | klik
♥ EOTD: Smile today | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten