zaterdag 24 oktober 2015

My life in pictures begin oktober | Melissa

Een nieuwe my life in pictures! Ik laat je zien wat ik de afgelopen weken gedaan heb. Van 5 tot 17 oktober. Ik ging kijken bij Laura haar lieve hondje, ik ging naar feestjes, een uitje van mijn werk, etc... Kijk je mee?
Maandag 5 oktober
Ik had een dag school van 11.00 tot 16.15. Daarna ging ik gelijk door naar Laura om haar baby hond te zien. Super schattig! We gingen lekker pizza eten en bijkletsen. 
 

Dinsdag 6 oktober 
S'ochtends ging ik met een vriendin naar de zonnebank. Daar was ik wel even aan toe. Daarna ging ik thuis mijn uniform aantrekken want ik moest naar stage. Ik loop stage in een restaurant dat bij mijn school hoort, het is alleen best een stuk reizen. Ik had stage van half 5 tot 10 uur. 


Woensdag 7 oktober 
Ik had een dag school van 10.00 tot 17.00. Daarna moest ik naar huis haasten, want om 18.00 moest ik naar mijn collega's. We hadden namelijk een uitje van ons werk. In de Goudse schouwburg kregen we een show over hoe je klanten verleidt en hoe je zelfverzekerd, stralend, etc. met de klant om gaat. Daarvoor was er een lopend buffet, en daarna een borrel. Het was best leuk, helaas was ik helemaal niet lekker..

Donderdag 8 oktober
Ik was ziek! Ik was al weken niet lekker en nu ging het echt niet meer. Veel thee drinken, ook vrijdag nog, helaas.


Zaterdag 10 oktober
Overdag moest ik werken, ik was nog niet helemaal lekker, maar het ging wel al beter. Ik was op mijn werk van 7 tot 3. S'avonds was ik voor het eerst in maaaaaanden thuis. Er kwam even een vriendinnetje maar ik ging vooral vroeg slapen.  Oh en op de onderste foto zie je wat ik snel even kocht bij de kruidvat.


Dinsdag 13 oktober 
Ik was vrij!!!! Ik had studiedag, heeeeerlijk. Ik ging rond 2 uur met een vriendin (hard) lopen. En rond een uurtje of 5 ging ik naar een andere vriendin waarmee ik samen ging eten bij de snackbar, slecht maar lekker. 

Woensdag 14 oktober
Ik had school van 10.00 tot 16.15. Rond 7 uur ging ik naar de fitness.


Donderdag 15 oktober 
Ik had een kort dagje school. Na school ging ik lunchen met een vriendin en s avonds moest ik naar ipse om te helpen.

Zaterdag 17 oktober 
Ik moest een dagje werken van half 9 tot 4 uur. 'S avonds ging ik naar een feestje met vriendinnen.

Dit waren mijn afgelopen weken. Bedankt voor het kijken. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Opgemaakt oktober | klik 
♥ Beautyproducten mee naar Ibiza | klik
♥ Een nieuwe start | klik

1 opmerking:

  1. Ohhhh, die lieve kleine puppy, wat een schatje....niet te veel knuffelen met dat kleintje....

    BeantwoordenVerwijderen