woensdag 14 oktober 2015

MAC Satin Lipstick 'Brave' Review | Floor

Ik heb weer een nieuwe lipstick aan mijn MAC collectie toegevoegd. Het is de roze kleur 'Brave'. De naam laat hem heel bijzonder klinken, of hij dat ook echt is? Klik snel op meer lezen.
Verpakking
Zoals bij bijna elk MAC product vind ik de verpakking erg mooi. Heel simpel en elegant zwart met duidelijk wat er in zit.

                 

Kleur
Volgense de site is de kleur 'Roze-beige met witte paarlemoerglans, satijn finish'. Hier ben ik het mee eens, hoewel de paroelmoerglas voor mij meer glitterig is. Laatst zag ik dat dit blijkbaar de Kylie Jenner kleur is, die ze dan samen met het lippencil 'Soar' draagt om haar "Kylie-Jenner-lips" te krijgen. (klik hier voor de review van MAC's Soar)Lipstick zelf
In de winkel vond ik deze lipstick de perfecte roze kleur, mooi donker roze en heel fijn om aan te brengen. Eenmaal thuis bekeek ik hem nogmaals en in beter licht, toen zag ik de glitters pas. Dit vond ik wel erg jammer, zo pak ik hem toch minder snel. Ik houd niet zo van glitters (vandaar dat ik ook geen lipgloss heb)en vind het zonde van de mooie kleur.
Brave? Om deze lipstick te durven dragen hoef je niet heel moedig te zijn denk ik, toch geeft de naam de lipstick wel iets leuks, alsof je er meer zelfvertrouwen door krijgt. Dat is ook een deel van de reden waarom ik deze lipstick kocht.

                        


Info
PRIJS: 19,50 eu
GEWICHT:
TE KOOP BIJ: Bijenkorf (MAC counter), MAC pro store en online (klik hier)

+ vrij draagbare kleur
+ mooie verpakking
+ leuke naam

- glitters/parelmoerglans
- aan de dure kant


Bedankt voor het lezen!
XXX

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review: YSL Rouge pur couture lipstick in Vermillion | Melissa | klik
♥ \\ Smile Today // EOTD // Make-up Tutorial // | klik        
♥ Review: MAC cremesheen lipstick in fanfare | Melissa | klik
1 opmerking: