zaterdag 10 oktober 2015

Londen wenslijst | Melissa

Mijn tripje naar Londen komt steeds dichterbij. Natuurlijk heb ik een aantal producten die ik graag wil hebben. Ik heb al een tijdje gespaard, want dit is nog mijn examen cadeautje. Ik wou heel graag nog een keer naar Londen om alle Harry Potter plekken te bezoeken. Natuurlijk komt er over een paar weken nog een artikel online over Londen en een shoplog. Maar nu: mijn wenslijst. Kijk je mee?

Too Faced Candlelight glow
Dit product stond eigenlijk al op mijn lijstje voor Parijs. Toen heb ik op het laatste moment voor iets anders gekozen. Maar nog steeds wil ik graag dit product. Dus hij gaat er nu weer op. Too faced wordt verkocht bij Debenhams voor 25 pond.

Bron: Www.toofaced.com

Too faced love flush long lasting blush
Dit zijn de prachtige hartjes blushes dit een tijdje geleden uit gekomen zijn. Ze zijn zo leuk! Ik wil er graag één, welke kleur weet ik nog niet, maar ik ga er zeker naar kijken in de winkel. Dit product is ook 25 pond.


Bron: http://blingingbeauty.com/

Zoella Blisfull Mistful
Dit parfum rook ik bij Laura, en hij is echt heeerlijk. Heel erg apart. Deze wil ik zeker gaan halen voor 8 pond bij Superdrug.

Bron: www.cherrywallis.com

Real techniques blush brush
Deze kwast staat al een hele tijd op mijn lijst. Ik heb al meerdere keren overwegen om hem te bestellen, maar altijd krabbel ik terug. Ik ben benieuwd of ik hem dit keer wel mee neem. De kwast kost 9,99 pond bij Boots.
Bron: boots.com


Collection lasting perfection concealer
Deze concealer is natuurlijk super populair. Ik kocht hem vorig jaar al, maar die is bijna op. Ook moet ik er nog een twee voor Laura halen. De concealer kost 4.19 pond en is te koop bij Boots.

Bron: www.beautysauce.com

Victoria's secret setje
Ik wil graag een mooi lingerie setje van VS. Super duur, maar toch... De BH's zouden ge-wel-dig zijn. Dus ik ben toch wel benieuwd geworden.
Bron: www.gotceleb.com

Ik wil voor de rest gewoon lekker rondkijken en hopen dat ze al mooie kerst make-up sets hebben! Dit word een gat in mijn portemonnee... 

Bedankt voor het lezen. Liefs. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten