donderdag 8 oktober 2015

Inspirational Quotes, mijn favorieten #2 - Floor

Ik hou van quotes. Ik ben er ook echt van overtuigd dat sommige quotes mijn leven, of iedergeval mij als persoon hebben veranderd. Quotes vind ik op tumblr, of ik hoor ze en zet ze op tumblr. Ik sla ze allemaal op en als ik het nodig heb kijk ik er even naar. Quotes zijn eigenlijk levenslessen, tips van anderen om het leven wat leuker en begrijpelijker te maken. Als je het nodig hebt, of als je gewoon benieuwd bent, klik dan snel op meer lezen.
"Someday you will look back and know exactly why it had to happen."
" Be the person your dog thinks you are."


Bedankt voor het lezen!

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Inspirational Quotes, mijn favorieten - Floor | klik
♥ Shoplog Zomer 2015 - Floor | klik          
♥ De eerste maand van mijn nieuwe leven | Melissa| klik

mijn tumblr:

mijn quotes:

1 opmerking:

  1. Sommige daar kan ik mij wel in vinden, maar toch niet in allemaal....

    BeantwoordenVerwijderen