zondag 20 september 2015

Stash Flash: Kiko make-up stash | Melissa

Vandaag heb ik een nieuwe stash flash. Namelijk één waarin ik al mijn Kiko producten laat zien. Kiko is een heel leuk betaalbaar merk. Ondertussen heb ik dan ook een klein Kiko stashje op gebouwd. Kijk je mee naar mijn stash flash?

Mocht je benieuwd zijn naar mijn laatste stash flash, dat waren mijn MAC lipsticks. Om daar heen te gaan, klik je hier. 


Ik start met drie oog producten. Ik heb twee losse oogschaduws. Ik heb de kleuren 139  en 135. Ook heb ik de Kiko Supreme eyeshadow in 01 Posh Crystal Rose. Dit is een mooie creamy oogschaduw. Klik hier voor mijn review. 


Dan heb ik twee concealers. Als eerste de full coverage concealer, deze vind ik erg fijn. Klik hier voor mijn review. Daarnaast heb ik ook de soft focus concealer, maar deze verpakking is gewoon helemaal crap. Daarom vind ik het product verschrikkelijk. De concealer lekt als de malle. 


Ik heb drie smart lipsticks. Van links naar rechts: 903 (review klik), 904 (review klik) en 911. Fijne lipsticks, fijne prijs.


Dan heb ik nog twee anderen soorten lipstick. Links is een velvet mat lipstick in de kleur 613. Klik hier voor mijn review. Rechts is een luscious cream lipstick in de kleur 513. Klik hier voor mijn review. 


Dan heb ik twee creamy sticks. Links is de radiant touch highlighter en rechts is een velvet touch blush. 


Ik heb nog twee LE items. Links een bronzer/highlighter duo. Ik vind dit zo'n mooi product! Ik weet niet precies meer uit welke LE hij komt... Daarnaast heb ik een blush duo, ook echt zo'n mooi product. Klik hier voor mijn review. De kiko LE's zijn ge-wel-dig. 


Dit was mijn hele kiko stash. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Shoplog Ibiza | klik
♥ Film review: Godzilla | klik
♥ Parijs plog | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten