donderdag 24 september 2015

Review: Zoeva luxe color blush in Last love | Melissa

Hoe leuk is het dat we Zoeva nu makkelijk online kunnen bestellen bij Douglas? Helaas is Zoeva nog niet fysiek te koop in Nederland. Maar om eerlijk te zijn bestel ik make-up toch bijna altijd online. Maar nu ik producten van zoeva bestelde, zat er helaas ook een miskoop bij. To be continued.. Kijk je mee naar deze blush? Klik op 'Meer lezen'De blush komt netjes in een mooie verpakking. Ik houd ervan. Het doosje van het product zelf is heel erg stevig en luxe. Helemaal mooi.


Op de achterkant staat de naam van de blush. De blush bevat 8 gram. Er zitten geen schadelijke stoffen in de producten van Zoeva. Dat is natuurlijk fijn.


De blush is heel erg mooi. Het is een koraalkleurige tint met een gouden glans er door heen. Het is een blush die je een hele mooie natuurlijke gezonde gloed geeft. Wel moet je oppassen met hoeveel je aanbrengt. Het product komt héél gemakkelijk op je kwast. Daar hoef je geen enkele moeite voor te doen.


De blush is heel erg gepigmenteerd, maar wel een beetje kruimelig. De poeder voelt zacht aan.


Hierboven zie je swatches. De blush is erg mooi. De verpakking werkt, het product zelf werkt. Ik zeg helemaal top. Ik ben benieuwd naar meerdere kleuren, maar dit is zeker ook een hele mooi kleur.

Zoeva is te koop online bij Douglas. De blushes kosten €7,50 per stuk. 

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Stash flashes: Blushes | klik
♥ Review MAC Studio finish concealer | klik
♥ Favorite 5 things at the moment | klik

1 opmerking:

  1. wat een prachtige kleur, die heel natuurlijk oogt, ook de prijs vind ik geweldig mooi...leuk !

    BeantwoordenVerwijderen