maandag 28 september 2015

Review: YSL Rouge pur couture lipstick in Vermillion | Melissa

Yves saint laurent... Met de prachtige gouden verpakkingen en de luxe uitstraling. Ik ben dol op dit merk. Ik heb mij de afgelopen tijd goed ingehouden met het kopen van make-up. Ik kreeg een kortingscode voor lipsticks van Douglas. Deze mocht ik dan ook van mijzelf gebruiken. Ik koos een mooie lipstick van YSL. Kijk je mee?
Met de Rouge Volupté lipsticks van YSL ben ik al bekend. Met de Rouge Pur Couture lipsticks daarentegen niet. Ik hoorde hier ook erg goede verhalen over. Dus ik werd benieuwd.


Ik koos voor de kleur 04 Rouge Vermillion. Ik las op internet dat dit een beetje een roze/rode kleur zou zijn. Voor mij is dit toch wel echt een rode kleur. 


De ingrediëntenlijst. 


Kijk nou naar die verpakking! Geweldig toch. YSL geeft mij altijd echt het ultieme luxe gevoel.


De kleur is heel erg mooi. Toen ik de lipstick opendraaide maakte mijn hart een sprongetje. Het is een mooie rode kleur. Met toch nog ergens een tintje roze en ook een beetje paars er door. Erg bijzonder.


De lipstick is matte. Heel erg mooi. De lipstick is ook absoluut niet droog. Prettig! De lipstick bevat 3,8 gram. 


Oh, laat me nog één keer WAUW zeggen. De verpakking, de kleur, ik ben verliefd. De lipstick voelt heerlijk zacht aan en glijd over mijn lippen.


YSL heeft mij nog nooit teleurgesteld en doet dat dit keer ook zeker niet.  De lipstick is ontzettend intens gepigmenteerd, goed op te bouwen en blijft ongelooflijk goed zitten. Hij houd het makkelijk zo'n 4 á 5 uur vol. Een hapje en een drankje overleeft hij ook en hij geeft zelfs niet af.  

Ik ben helemaal blij. Het is een hoop geld, maar wat een mooie lipstick.

De lipstick is o.a. te bestellen bij Douglas voor €34,95. 

2 opmerkingen:

  1. hoho, ik denk dat ik tijdens het kijken van deze foto;s wel 10 keer oooo heb gezegd, wat een prachtige lipstick...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Mooie lipstick! Voor die prijs zou ik liever twee Mac Lipsticks kopen, maar ieder zn ding natuurlijk!! Hij staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen