maandag 14 september 2015

Review: ELF blushes in Tickled Pink & Peachy Keen | Melissa

Vandaag weer eens een review van eyeslipsface producten. Da's een tijd terug! Ik plaatste al een paar maanden geleden een bestelling, maar heb de producten laten verstoffen. Ik kwam gewoon niet toe aan het testen er van. Het is zo lekker weer en dan heb ik geen zin in veel make-up. En ook foto's maken vind ik moeilijk met dit weer. Het liefst maak ik ze buiten, maar dan moet dat wel weer uitkomen. Maar genoeg daarover, hoe bevallen deze blushes mij?De blushes komen netjes in een verpakking. Ik vind de studio lijn, waar deze blushes uit zijn, er altijd super netjes uit zien.


Het product ziet er strak en netjes uit. Ik houd er wel van. De verpakking is stevig en sluit goed. De blushes bevatten 4,75 gram per stuk en bevatten een spiegeltje binnenin. 


Links: Peachy keen. Rechts: Tickled Pink. 


Peachy keen is een hele zachte lichte blush tussen het roze en het bruin in. 


Tickled Pink is een vrij matte roze zachte blush. 


De swatche. Boven Tickled Pink, daaronder Peachy Keen. 

Deze kleurtjes stellen mij teleur. Ik had al drie anderen kleurtjes: Candid Coral, Mellow Mauve en Twinkle Pink. Die vond ik alle drie super, maar deze twee hebben het gewoon niet. Mijne zijn absoluut niet gepigmenteerd, terwijl ik swatches op internet vind die wel mooi gepigmenteerd zijn... Misschien heb ik gewoon pech gehad? Ik weet het niet, maar dit is jammer. 

Je kunt de blushes bestellen via http://www.eyeslipsface.nl/ voor €4,00 per stuk. 
Bedankt voor het lezen. Liefs. 

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Nars blush in Luster | klik
♥ Mijn 5 favorieten mei 2015 | klik
♥ Beautyproducten mee naar Ibiza | klik


3 opmerkingen:

  1. Ik vind sommige ELF blushes ook veel mooier dan anderen. Gek he! Dat er zo veel verschil in zit! Zal ook wel aan verschillende huidskleuren liggen, maar sommige geven meer poeder af dan kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer, ik hoor altijd goede verhalen over de blushes van elf! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat jammer dat de tintjes een beetje teleurstellen, ik had het eigenlijk niet verwacht van deze producten van ELF...zonde

    BeantwoordenVerwijderen