vrijdag 4 september 2015

Review: Benefit Rockateur blush | Melissa

Eindelijk heb ik weer een nieuw Benefit product aan mijn collectie toegevoegd. Ik vind Benefit absoluut een prachtig merk. Maar de prijzen passen niet altijd helemaal bij mijn portemonnee. De afgelopen tijd heb ik mij goed ingehouden met het kopen van make-up. Daarom mocht ik weer iets van mijn wenslijst bestellen. Het werd deze blush. Kijk je mee?


Er zit geen extra verpakking om het product. What you see is what you get. Ik vind het doosje speels, vrolijk, sexy en stoer. Niet heel luxe, maar wel erg leuk en typisch benefit. Het formaat ligt makkelijk in de hand. 


Je krijgt bij het product nog een kwastje. Deze voelt heel anders aan als bij mijn Hoola bronzer. Een stuk steviger. Het product bevat 5 gram en nog een spiegel.  


De buitenkant was al mooi, maar kijk dan eens naar de binnenkant. Ik vind het printje geweldig, de glans geweldig, de kleur geweldig. Alles is geweldig. 


Het is een lieve roze kleur. De bovenste kleur is meer een highlight, de middelste kleur is hoe je de blush echt krijg. De glans is namelijk een overspray. Dat is enigszins jammer. 


Je krijgt de blush makkelijk op je kwast. De blush is absoluut niet kruimelig en je kunt hem gerust aanbrengen. De blush geeft je een mooie gezonde kleur op je wangen. Niet meer, niet minder. 


Hierboven zie je de kleuren geswatcht. De bovenste swatch is een mix. Het midden is het midden van de blush en de onderste swatch is het bovenste gedeelte in de blush. Duidelijk, hmm? Laten we maar zeggen: de bovenste kleur is het belangrijkst! 


Het product op mijn wangen. Niet overdreven, gewoon simpel, mooi. 

Ik ben zo blij met dit mooie product. Ik ga deze graag dragen. Het is zeker een mooie blush en de binnenkant is echt prachtig! 

Je kunt Benefit kopen bij de Douglas. Deze blush kost €33,00. 
Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Kiko velvet mat lipstick | klik
♥ What's in my make-up bag | klik
♥  Winter inspiratie | klik

1 opmerking: