woensdag 9 september 2015

Opgemaakt Juli/Augustus 2015 | Melissa

Weer een nieuw opgemaakt artikel. Ik verzamel opgemaakte producten altijd in een tas van Abercrombie en die raakte weer aardig vol. Zoals je ziet op onderstaande foto. Ik laat vandaag zien wat ik de afgelopen maanden allemaal opgemaakt heb. Kijk je mee?
Voor het vorige opgemaakt artikel, klik je hier. 


Allereerst twee reinigingsproducten van Kruidvat. De gezichtslotion voor de droge en gevoelige huid en de oog make up remover voor alle huidtypen. Beide fijne producten die ik al vaak opnieuw kocht. 


Dan een gel eyeliner van Essence. Deze is niet meer goed helaas. Ook een concealer van Maybelline, de fit me concealer. Fijne concealer! En dan nog mattifying oil control paper doekjes van Catrice. Erg fijn, ik heb er vaak last van dat mijn huid wat gaat glimmen.


Twee deodorant's die ik opgemaakt heb. Eerst één van kruidvat met aloe vera, en daarnaast nog één van Fa, de natural & pure rose blossom deo. 

Dan nog een bodylotion van Beyoncé heat. deze heeft kleine gouden glitters. Ik nam deze mee op vakantie. 


Ook een bodybutter van The body shop. Dit is een kleine variant van de shea body butter. Erg fijn en goed.


Van kruidvat maakte ik ook een pakje reinigingsdoekjes op. Ik vond deze niet zo heel fijn. En van hannah maakte ik een luxe sample op met de 24-hour skin balancing cremé. 


Van Andrélon maakte ik de anti-klit spray op. Dit is de perfecte puntjes versie.


Dan een pot pure kokosnoot olie. Deze zit nog bij helemaal vol, maar is ver over datum. Hij was goed tot juli 2014. Oeps.


Dit waren al mijn opgemaakte producten in Juli en Augustus. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Vakantie zomer 2014 | klik
♥ Tag: Closet confidentional | klik
♥ Tag: 15 dingen die niemand vraagt | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten