vrijdag 18 september 2015

First impression: Essence Happy girl are pretty LE | Melissa

De nieuwe LE van Essence vond ik er erg mooi uit zien. Ik nam een aantal producten mee van de limited editie. Twee nagellakjes, de blush en één van de oogschaduw paletten. Deze producten zien er prachtig uit. Kijk je mee naar mijn eerste indruk?

We beginnen met de blush. Laten we eerst even een moment nemen om de verpakking te waarderen. Ik ben verliefd. Hoe verschrikkelijk schattig is deze blush met het mooie hartje in het midden?


De verpakking sluit stevig en ziet er goed uit. De kleuren zijn matig gepigmenteerd, maar ik denk dat hier toch nog goed mee te werken valt. Ik vind dit een leuke blush voor een kleine prijs. Deze blush kost €2,99. 


Dan de nagellak. Ik koos voor de nummers 03 Enjoy the little things en 04 Just happy! Twee hele lieve natuurlijke tinten. Op één van de potjes staat dat 'ie 'pretty matt' is, dat lijkt me niet. Maar ik ben heel benieuwd hoe die gaat zijn. De potjes zijn €1,89 per stuk maar er is nu 1+1 gratis op nagellak bij de kruidvat.


Dan één van de twee paletten. Ik heb de tweede variant 02 Happiness is following your heart. Dit zijn hele mooie vrij aparte tinten. Ik denk dat je hier een mooie look mee maken kan. 


De kleuren zijn vrij goed gepigmenteerd. Wel een beetje kruimelig maar ik denk dat ze prima gaan werken op mijn oog. Alle kleuren hebben een kleine shimmer. Dit palette kost €3,59.


Dit was mijn eerste indruk. Vinden jullie dit leuk om af en toe te zien? Of zien jullie liever per product een uitgebreid review. Laat het vooral weten, daar kunnen wij wat mee! 

Ik ben tot nu toe tevreden met de producten. Ik ben benieuwd of dat zo blijft. Maar mijn eerste indruk is helemaal goed.

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Hema soft matt lip balm | klik
♥ Bello, mijn nieuwe hond | klik
♥ Winter inspiratie | klik

1 opmerking: