maandag 3 augustus 2015

Tag: 15 Dingen die niemand vraagt - Floor

Deze Tag heeft Melissa ooit gedaan, klik hier, mij leek het leuk om hem ook eens te doen. Het is een Tag met grappige weetjes over mij. Ik beantwoord de vragen die niemand stelt. Klik snel op meer lezen!1 Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Mijn kledingkast is open, ik heb geen deur haha. Vroeger had ik wel een kast met deuren, die hield ik liever dicht omdat mijn kat anders op mijn kleren ging slapen. Ook vond ik het eng als hij open stond.


 2 Neem je mini flesjes shampoo e.d. mee uit hotels?

Altijd!! Ik zie deze gratis dingen ook als een soort souvenirs/herinneringen aan het hotel of de vakantie. Dit is denk ik ook omdat ik bijna nooit naar een hotel ga, dus voor mij is het altijd een hele belevenis. 3 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Hahahah nee, ik ken wel mensen die in de Berlijnreis van school (ik was naar Parijs toen) een straatnaam bord me naar huis hadden genomen, maar ik zou hier zelf nooit aan denken.


 4 Gebruik je to-do lijstjes?

Jazeker, ik kan niet zonder. Ik moet/wil altijd zoveel doen dat ik niet meer weet waar ik moet beginnen, dus dan maak ik een to-do lijstje. Maar ik moet elke dag een nieuwe maken dus ligt mijn onopgeruimde kamer - opruimen staat ook standaard op mijn lijstje - vol met onafgemaakte lijstjes.5 Heb je sproeten?

Soms, de ene zomer heel erg, de andere wat minder.


6 Heb je ooit in de bosjes geplast?

Haha zo klinkt het heel verkeerd, maar ja dat heb ik wel eens gedaan. Ik ga vaak bij bossen op vakantie en wandelen, en veel wc's zijn daar niet. Als je moet dan moet je toch?


7 Hoe groot is je bed?

Mijn bed is een twijfelaar, ik dacht 2 bij 1,40? Groot genoeg om met 3 vriendinnen in te slapen in iedergeval :).


8 Ben je lui?

Jazeker. Ik ben vooral van het niet stressen en alles rustig aandoen. Ik hou er niet van om niks te doen te hebben maar ben erg goed in mezelf vertellen dat 2 uur op Instagram zitten ook een goed tijdverdrijf is.


 9 Is er iets waar je je nu aan irriteert?

Dat ik de laatste tijd zo moe ben. Ik sta, als ik kan, elke dag om 2 uur op (s'middags). En dan ben ik nogsteeds moe. Ik doe ook vrij veel maar toch vind ik dat vrij vervelend.


10.Kauw je op potloden en pennen?

Potloden alleen als ik stress of ergens heel diep over nadenk (meestal iets dat met school te maken heeft), pennen wel te vaak tijdens het schrijven voor school.


11.Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee, dit vond ik altijd rare mensen haha. No offense natuurlijk, 2 vrienden van mij zaten bij de scouting en die waren heel aardig. Opzich leek het me wel leuk maar ik had het gevoel alsof ik net zo goed zelf met mijn vriendjes en vriendinnetjes hutten kon gaan bouwen zonder dat mijn ouders daar geld voor moesten betalen.


 12 Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Jazeker, wel veel minder dan vroeger maar teken en animatiefilms vind ik nog steeds geweldig.


13 Tel je de treden als je de trap oploopt?

Nee, maar vroeger deed ik dit wel. Totdat ik er heel moe van werd, toen ben ik gelukkig gestopt.


14 Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Haha jazeker, ik hou van dansen en zingen, ookal kan ik beide echt niet. Ik word er wel heel vrolijk van, vandaar dat ik het doe.

15 Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?

Haha ik ben 17, heb nog geen rijles gehad maaar ik dacht dat dat een soort lampje op je dashboard was?

Dit was mijn 15 dingen die niemand vraagt - Tag. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden om te lezen.

Bedankt voor het lezen. XXX

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ My Life in Pictures eind Juni 2015 - Melissa | klik
♥ Get Ready with me - Floor | klik
♥ Tag: 15 dingen die niemand vraagt - Melissa | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten