donderdag 27 augustus 2015

Shoplog Ibiza | Melissa

Dit jaar ging ik 10 dagen naar Ibiza samen met mijn ouders. Natuurlijk heb ik daar heerlijk geshopt. Op Ibiza kun je namelijk ook heerlijk shoppen. Heel veel grote winkels zitten er niet, maar wel een aantal hele leuke winkels. Namelijk MAC, Kiko, Stradivarius en Pimkie. Natuurlijk heb je ook de welbekende hippiemarkten. Ik laat je vandaag al mijn aankopen zien. Kijk je mee?We beginnen met twee shotglaasjes. Het leek mij leuk om deze te gaan verzamelen. Allereerst kocht ik Ibiza, maar we gingen ook een dagje naar het eiland Formentera. Dus daar nam ik er ook één mee.


Dan kocht ik op een kleine hippiemarkt dit ontzettend leuke leren tasje. Op de echte grote hippiemarkt vond ik de tassen ontzettend duur! Dit tasje was, na afdingen, €20,-. Ik ben er erg blij mee.


Dan nog iets wat ik verzamel. Dit is een kort broekje met Ibiza erop, vorig jaar kocht ik er ook zo één in Curaçao. Deze broekjes draag ik graag met slapen of sporten.


Dan kocht ik op het vliegveld van Rotterdam een nieuwe parfum. Namelijk Daisy sorbet. Een super lekker geurtje. Deze kostte €56,-, als ik het goed heb. 


Dan kocht ik een nieuwe oogschaduw voor in mijn MAC palette. Dit is de kleur Tempting. Deze refill kostte mij €14,00. Dat is iets duurder als dat ze in NL zijn.


Dan kocht ik op de hippiemarkt Las Dalias een dromenvanger. Deze was ongeveer 12 euro. Ik wou graag een dromenvanger hebben. Dat hoort ook een beetje bij Ibiza toch. 


Dan ging ik naar Kiko. Daar nam ik als eerste een eyeliner kwastje mee. Om voor mijn wenkbrauwen te gebruiken. Ik was mijn MAC kwast vergeten en dus had ik geen kwast voor mijn wenkbrauwen. Dit was het beste wat ik kon vinden, maar eerlijk: het werkte voor geen meter. Dit kwastje was €9,99.

Dan een concealer, deze vond ik er al langer goed uit zien, maar er komt allemaal product uitzetten in de dop. Echt verschrikkelijk.  Hij lekt ontzettend. Hier betaalde ik €7,50 voor.


Dan nam ik de Velvet Touch blush stick mee. Deze was in de aanbieding voor €3,90. Daarnaast nam ik de Radiant Touch stick mee. Ook deze kostte nu maar €4,20. En als laatste nam ik een smart lipstick mee voor €3,90. 


Bij Pimkie nam ik een jurkje mee. Deze vond ik echt super leuk en hij was maar €14,39. Bij Pimkie nam ik eigenlijk ook nog een shirtje mee, maar deze zit in de was. Sorry! 


Ik nam een string van Calvin Klein mee voor €16,15. Duur.

Dan nam ik als laatst nog een topje bij Stradivarius mee. Deze vond ik ook erg tof en deze was €15,95. 


Dit was alles wat ik kocht. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Film review: Godzilla | klik
♥ Favorite 5 things at the moment #1 | klik
♥ Shoplog New York | klik

1 opmerking:

  1. de tas is ontzettend leuk en heel apart,...wat heb je een heerlijke aankoopjes gedaan tijdens je vakantie....

    BeantwoordenVerwijderen