dinsdag 11 augustus 2015

Review: Too faced melted liquified lipstick in Melted Peony | Melissa

In Parijs kocht ik twee producten van Too Faced waaronder deze lipstick. Ik had veel goeds gehoord over de Melted liquid lipsticks. Ze zouden geweldig goed gepigmenteerd moeten zijn en heel goed moeten blijven zitten. Als dat je niet nieuwsgierig maakt.. Ik was in ieder geval wel heel erg benieuwd. Kijk je mee naar hoe dit product mij bevalt?Mocht je nieuwsgierig zijn naar alles wat ik in Parijs kocht, klik dan hier


Het doosje is in elk geval al heel erg lief. Met grote beloften erop. Exclusieve technologie, comfortabel, intense kleur en blijft uren zitten. Hoeveel maken ze daar van waar? #getmelted

Het doosje komt overeen met de kleur van de lipstick. De ingrediëntenlijst.


Het product zelf is echt superleuk vormgegeven. Maar Too Faced is daar als je het mij vraagt toch echt een kei in.


Als je in de tube knijpt komt er product op de spons applicator. Daar zitten een aantal kleine gaatjes in. De spons applicator is zacht en brengt het product makkelijk aan op je lippen. 


Hierboven zie je de kleine gaatjes waardoor het product komt. 

Het is zo'n mooie kleur. Heel lief zacht roze, erg goed draagbaar. 


Hierboven mijn lippen zonder iets erop. 


En mijn lippen met kleur. De liquid lipstick blijft erg goed zitten en slijt mooi. Zoals je ziet trekt 'ie wel een beetje in de lijntjes. 


Hierboven een hele witte selfie.


Ik heb een dupe van Make up revolution. Daar heb ik ook een review over geschreven. Klik hier. Bij de swatches is de bovenste Too Faced en de onders Make up Revolution. Wat mij betreft is het een prima dupe. 


Het is een fijn product, maar toch ben ik bang dat hij in mijn collectie gaat verslijten. Ik ben gewoon van de vaste lipsticks en vind de kleur toch niet zo heel erg bijzonder. Het product is zeker niet slecht, maar voor mij misschien toch niet zo'n beste koop.

Too Faced is te koop online of in anderen landen. Voor dit product betaalde ik €20,-.

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Verjaardagscadeaus | klik
♥ Review Hema pretty lips | klik
♥ Mijn everyday bakje | klik

3 opmerkingen:

  1. Fijne, complete review! Ik vind de kleur heel erg mooi en wil graag eens zo'n product proberen. Lees er zo veel positiefs over!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhhh wat een lieve kleur,....Ik kan mij wel voorstellen dat je sneller geneigd bent om een vaste lipstick te gebruiken...

    BeantwoordenVerwijderen