vrijdag 7 augustus 2015

Review: MAC matte lipstick in Pink Plaid | Melissa

Het is weer tijd voor een nieuwe MAC lipstick review. Mijn 10e MAC lipstick alweer. Ik ging met Floor naar de Bijenkorf omdat wij een lipstick zochten voor onze winactie. Natuurlijk nam ik ook een nieuwe lipstick voor mezelf mee. Kijk je mee? 

Voor het artikel met al mijn MAC lipsticks, klik je hier. 


De finish is matte. Niet mijn favoriete finish, maar ik vind de lipstick niet te uitdrogend. Ik  heb soms last van vrij droge lippen en dan is deze lipstick zeker niet degene die ik ga pakken. Maar hij droogt mijn lippen niet verder uit. 


De kleur is bijzonder. Het lijkt een vrij roze kleur, maar hij is vrij flets en lijkt ook wel een tikkeltje paars er door te hebben. Ik denk dan ook niet dat deze kleur iedereen mooi zou staan. Ik denk dat 'ie mij beter zal staan als ik weer wat lichter word. 


De kleur lijkt een beetje op Please me, maar is net een tintje lichter. De lipstick brengt makkelijk aan. Wel trekt 'ie een beetje in de lijntjes. De lipstick blijft erg goed zitten en bevat 3 gram.


De lipstick is ontzettend dekkend! 


Op de twee foto's hierboven komt de kleur heel erg goed over. Precies zoals die er ook op mijn lippen uitziet. 

Ik vind de lipstick mooi. Hij is net wat anders en bijzonderder. 

MAC lipsticks kosten €19,00 en kun je kopen bij Douglas, Bijenkorf of een MAC counter. 

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Stash flash: highlighters & bronzers | klik
♥ Beste artikelen op bloggincousins | klik
♥ My 5 favorite products at the moment | klik

1 opmerking: