zaterdag 29 augustus 2015

Review: Eyeslipsface BB cream | Melissa

Foundation is bij mij meestal wel goed, maar BB cream lijkt nooit zo te pakken op mijn huid. De meesten die ik geprobeerd heb, lagen werkelijk dramatisch op mijn huid, heel erg vlekkerig. Daarom vind ik BB cream een lastig geval. Maar in de zomer gebruik ik liever geen foundation... Had ik dit keer weer vlekjes? Of bevalt deze BB cream mij wel goed? Kijk je mee?
Ben je benieuwd naar alle producten die ik bij elf bestelde? Klik dan hier.

De plastic verpakking waarin het product komt vind ik mweh. Ik had gewoon een compleet zwart doosje mooier gevonden. Maar ach, je gooit de verpakking toch weg. Het product zelf ziet er best prima uit. 


Ik koos de kleur Fair. Dit is de lichtste kleur die verkocht word. De kleur is goed voor mijn huid. Maar ik ben niet héél erg licht. Dus voor de echte bleke huidjes zal die niet licht genoeg zijn. 


De BB cream smeert prettig uit en verdeelt zich fijn. Hij ligt mooi op mijn huid. 

De BB cream heeft een pompje. Dit werkt best prettig. Er zit 28,5 ml product in de tube. Meestal zit er zo'n 30 ml in een tube. Maar voor de prijs maakt die 1,5 ml mij niet uit.


De BB cream geeft een lichte dekking.

Zonder iets.

Met de BB cream.

Met al mijn make-up.

Sorry voor de verschrikkelijke selfies. Maar dit is een hele fijne BB cream. Ik ben er erg blij mee en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Deze BB cream koop je online op http://www.eyeslipsface.nl/ en kost €6,80.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten