zaterdag 15 augustus 2015

Review: Essence Sheer & shine lipstick in Candy Love | Melissa

Toen ik de nieuwe producten van Essence zag, wou ik het liefst alles mee nemen. Maar ik zag de stapel met te reviewen producten al groeien en mijn bankrekening dalen. Vervolgens zag ik de producten mijn stash in verdwijnen. Dus ik heb mij kunnen gedragen. Toch heb ik deze lipstick mee genomen, ze zagen er zo mooi uit. Vandaag ga ik hem laten zien. Kijk je mee?


Ik vind de verpakking erg leuk en schattig. De dop is in de kleur van de lipstick.Op de bovenkant van de dop staat het logo van Essence. Leuk detail! De lipstick bevat 3,5 gram. 


Ik koos voor de kleur Candy Love. Een vrij simpele iets wat oud roze kleur. Een makkelijke kleur om even snel op te doen.


Het logo van Essence staat ook in de lipstick gedrukt. Zo leuk! Ik vind dat echt mooi als merken dat doen. 

De lipstick is erg zacht en is makkelijk aan te brengen. Hij blijft niet erg lang zitten en geeft weinig kleur af. 


De swatches! Er komt erg weinig pigment vanaf. Ik moest voor de swatch op mijn arm echt moeite doen. Ik had het kunnen verwachten, maar toch hoopte ik op meer. 


Zoals je ziet, bevat de kleur erg weinig pigment. Balen! Voor mij is dit meer een getinte lipbalsem. Ik zou deze snel en makkelijk in mijn tas gooien. Maar als ik gewoon een leuk kleurtje op wil, zou ik zeker niet voor deze gaan. 

De Essence Sheer & Shine lipsticks kun je voor €1,99 kopen bij de Kruidvat. Ze zitten in het vaste assortiment en maken deel uit van het eerste schap. 

Bedankt voor het lezen. Liefs.

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review: Dagcreme L'oreal | klik
♥ My life in pictures begin juni | klik
♥ Review Kiko luscious cream lipstick | klik

1 opmerking:

  1. wat jammer dat hij meer lijkt op een gekleurde lipbalsem, de huls vind ik wel echt heel erg toppie

    BeantwoordenVerwijderen