vrijdag 21 augustus 2015

Review: Essence all about nudes eyeshadow palette | Melissa

Toen de nieuwe collecties van Essence en Catrice uitkwamen, moest ik natuurlijk even kijken. Ik zag twee ontzettend mooie paletten van Essence. Ik nam deze versie mee, maar denk dat ik nog terug ga voor de tweede variant. Vandaag laat ik je dit palette met 8 kleurtjes zien. Kijk je mee?

De vormgeving van het palette is prima. Niet heel mooi of heel stevig. Maar voor de prijs hoor je mij niet klagen.


Op de achterkant staan er nog 3 manieren om een look te creëren. 


De kleuren in het palette zijn erg mooi. 7 kleuren zijn mat of heel licht glanzend en alleen de kleur rechtsonder heeft een glitter er door heen. Ik had eigenlijk niet verwacht dat de kleuren heel erg gepigmenteerd zouden zijn, maar ik had het helemaal fout!


Er komt ontzettend veel kleur vanaf, de kleuren zijn prachtig en goed te combineren. Hieronder zie je de swatches. Eerst de bovenste rij en dan de onderste rij. 


Het enige minpunt wat ik zou kunnen noemen aan dit palette is dat sommige kleuren erg veel op elkaar lijken. Maar er zijn makkelijk verschillende looks te maken met dit palette. 


Ik vind dit een échte budgettopper. De oogschaduws bevatten veel kleur en blijven ook goed zitten met mijn oogschaduw basis. Ik ben helemaal tevreden.

Dit palette kun je vinden in het eerste schap voor €3,99 bij de kruidvat. 

 Bedankt voor het lezen. Liefs.

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Elf blushes | klik
♥ All about haarmaskers | klik
♥ Review: MUA lipstick shade 7 | klik

1 opmerking: