zondag 23 augustus 2015

Mijn Schoenencollectie 2015 - Floor

Ik heb jullie nog nooit echt laten zien wat ik allemaal heb qua kleding. Dit is natuurlijk we heel veel om te laten zien, dus ga ik het in delen doen. Allereerst dus mijn schoenen. Melissa wilde dit ook doen, maar zij heeft daar teveel schoenen voor. Ik draag liever vaker dezelfde schoenen, en heb er dus ook minder. Wel ben ik heel verliefd op de schoenen die ik heb. Klik snel op meer lezen om ze te zien.


All Stars
Ik heb een paar 'zilveren' All Stars. Deze kocht ik in Twente, waar mijn oma woont. Zoals je ziet heb ik ze al vrij lang, 2-3 jaar, en ik draag ze vrij veel. Ze zijn heel simpel, neutraal en zitten niet super maar gewoon prima. Als ik meer comfort wil doe ik mijn New Balance of Nike's aan. Daar lees je zo meer over.

artikelen met deze schoenen:
New York deel 1 | link
New York deel 3 | link

Vans
Deze Vans met bloemenprint kocht ik in Italie, ik heb ze dus pas 3 maanden. Toch heb ik ze al supervaak gedragen. Ik twijfelde eerst of ik ze moest kopen, omdat ik nog nooit Vans heb gehad en ze best wel opvallen. Nu ben ik heel blij, ze zitten heerlijk en ik word er heel vrolijk van.

artikelen met deze schoenen:
ZOEK

Nike
Mijn Nikes kocht ik in New York vorig jaar mei, en ik heb ze heel veel gedragen. Ze waren naast gewone schoenen ook mijn sportschoenen, en ik droeg ze naar werk. Ze hebben dus veel te verduren gehad dit jaar. Dat is ook wel te zien helaas. Ze zitten een stuk minder nu de voorkant kapot is, maar soms draag ik ze nogsteeds. 

artikelen met deze schoenen:
New York deel 3 | link
Shoplog New York | link
Lente Shoplog Parijs-Italië-Den Haag | link
Life in pictures mei-juni-juli 2015 | link


Palladium
Mijn Paladiums kocht ik voor mijn vakantie naar Italie een paar jaar terug. Ik kocht ze als lichte bergschoenen, omdat we veel zouden wandelen dat jaar. Eerst vond ik ze ook mooi maar nu draag ik ze alleen heel af en toe, of naar werk.

New Balance
Deze mooie schoentjes zijn mijn lievelingen-schoenen. Ik heb ze nu 2,5 jaar en vind ze nogsteeds heel mooi en fijn. Mooi vind ik vooral de kleur. Ze zitten ook gewoon zo lekker dat ik ze veel te vaak aan wil. Eigenlijk wil ik meer New Balance, maar dan zou ik deze minder dragen en dat wil ik niet ;).

artikelen met deze schoenen:
Shoplog-filmpje | link

Sendra

Mijn Sendra's heb ik nu ongeveer 2 jaar, maar ik draag ze veel te weinig. Ik zou ze meer moeten dragen maar daar vind ik ze te mooi voor, en ze zijn onhandig. Ik krijg ze namelijk nog steeds heel moeilijk uit. Met te mooi bedoel ik dat ik bang ben dat ze vies worden, maar dat is eigenlijk helemaal geen goeie reden om schoenen niet te dragen natuurlijk.

Pull & Bear


Op deze hakken was ik gelijk verliefd toen ik ze zag. Maar omdat er dus een hak aan zit draag ik ze bijna nooit. Ik vind het heel mooi als ik ze draag, maar ik durf ze bijna niet te dragen. Ik draag namelijk nooit hakken en ze zijn een beetje klein. Ik ben dan bang dat ik last van mn voeten krijg. Misschien moet ik ze maar gewoon meer dragen en eraan wennen. ;)


UGG
Aaaah mn Uggies. Ik hou heel veel van mijn Ugg's. Ze zitten zooo lekker en ik vind ze soms ook echt mooi staan. Maar ik draag ze vooral omdat ze zo lekker warm en comfortabel zijn. Ik wil wel nieuwe gaan kopen, aangezien ik deze al bijna 3 jaar heb en ik ze nou eenmaal heel vaak draag.

Dit was het artikel. Bedankt voor het lezen. Liefs. 

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten