zondag 9 augustus 2015

Life in pictures: Mei Juni Juli 2015 - Floor

In mijn laatste life in pictures (klik hier) liet ik mijn Maart en April zien. Ik eindigde met 1 Mei, waarop ik terugkwam van mijn vakantie. Deze keer ga ik jullie over mijn eerste zomermaanden mei, juni en juli vertellen. Klik snel op meer lezen.

5 mei - Bevrijdingsfestival
Net als vorig jaar, toen ik net terug was uit New York, was ik nu net terug uit Italë (klik hier) en zag ik al mijn vrienden hier ook weer. Het was heel gezellig en ik werd een beetje fan van Jett Rebel, die met een helikopter werd gebracht en een heel leuk optreden gaf.10 mei - Diner met vriendinnen
Deze avond wilden we wat leuks doen, maar niet uit ofzo. Toen bedachten we dus te gaan dineren, allemaal in jurkjes, en iedereen nam wat eten mee.


15 mei - Nieuw werk!
Eigenlijk ben ik 1 mei aangenomen maar 15 mei was mijn eerste werkdag bij het nieuwe restaurant in Den Haag; Mama Kelly. Hier mag ik weer barista zijn (koffie maken). Hierdoor ben ik ook weer meer met koffie gaan doen, nu heb ik ook mijn eigen koffie-instagram: @orginelekoffienaam.7-8 juni - Texel voor mijn verjaardag
Net als vorig jaar gingen we het weekend van mijn verjaardag naar het waddeneiland Texel, ik ging met 3 vriendinnen, vrienden van mijn ouders en mijn tante, oom en 3 nichtjes waren ook gekomen.17 juni - Ariana Grande Concert Antwerpen
Met 3 vrienden gingen we 17 juni naar Ariana Grande haar Honeymoon-concert in Antwerpen. Het was gelijk ook mijn eerste keer in Antwerpen. De stad viel me tegen maar het concert was geweldig! We hadden staan plekken en stonden super dichtbij, Ariana's stem was ook zo mooi!26 juni - Fashion Night Den Haag
Deze vrijdag waren we al de hele dag gaan shoppen in Den Haag, maar eigenlijk hadden we daar tot s'avonds mee moeten wachten, het was namelijk Fashion Night. Oftewel; alle winkels waren tot 12 uur s'nachts open. Dit was heel raar maar ook heel leuk want er was heel veel sale. Helaas wisten we dit pas laat en had ik niet de kans om heel veel te kopen. Wat ik wel gekocht heb lees je hier (klik).
http://www.shoppingnight.nl/home.html4 juli - Verknipt Festival
Op het laatste moment had ik met mijn vriendinnengroep nog snel kaartjes gekocht voor Verknipt Festival in Amsterdam. Het was een van de warmste zaterdagen van de zomer, dus er waren veel waterpistolen en zwembadjes, de muziek was wel vrij eentonig, echt techno, maar de sfeer was heel leuk. Ook stonden er overal kraampjes met eten en drinken, wat een leuke sfeer gaf.10-12 juli - Hockeyloverz
Met een hele grote groep mensen ging ik naar het Hockeytoernooi/festival in Lier, België. Het was 2 dagen zon, gezelligheid en muziek. Bijna iedereen die ik kende die naar Hockeyloverz ging, ging dit weekend in België. Dat maakte het zo gezellig.18 juli - Eten bij Mama Kelly
Deze zaterdagavond kwam mijn oma bij ons logeren dus gingen we lekker uiteten. We aten bij Mama Kelly, een vrij nieuw hip restaurant in Den Haag, waar ik ook sinds kort werk.


19 juli - Dagje Leiden 
Met mijn ouders, broertje en oma ging ik een dagje naar Leiden. Het mini-festival 'Picknick' (klik hier) was er, we deden een rondvaart en gingen lekker eten bij visrestaurant 'de Poort'.


22 juli - Zwemmen in de zee
Met mijn gezin gingen we gezellig naar het strand en zwom ik met mijn vader en broertje in de zee.


30 juli - Op vakantie
30 juli reden we s'avonds, na een hele dag inpakken naar Italië. Meer over mijn zomervakantie komt snel!

Bedankt voor het lezen!
XXX

Artikelen die je misschien ook leuk vind:

♥ TAG: 15 Dingen die niemand vraagt - Floor | klik
♥ My life in pictures eind juni 2015 - Melissa | klik

♥ Review MAC Cremesheen Lipstick in Fanfare - Melissa | klikGeen opmerkingen:

Een reactie posten